Wpis z mikrobloga

Zawsze śmieszy mnie ta walka iphone vs android, aktualnie mogę sobie pozwolić na jaki tylko telefon chcę a i tak wolę Androida za 1k niż iphone za 4k xD Już jutro wychodzi Xiaomi Poco X7 na którego czekam od dawna bo wiem że zje konkurencję, argumenty Zombie iphoniarzy poszły do piachu że kogoś nie stać ;/
#android #iphone #apple
  • 162
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no tylko musisz wybrać między wakacjami a telefonem,

Lol nie, skąd ten pomysł?

różnica miedzy poco a flagowcem robi ci taką różnice czy pojedziesz na wakacje czy nie.

@jozef-dzierzynski: lol nie, skąd ten pomysł?
  • Odpowiedz
@NowyUzytkownikWykopu: miałam raz iPhona jeszcze w liceum, po dwóch tygodniach go odsprzedałam i na tym się skończyła moja przygoda - też zdecydowanie wolę androida. Kiedyś siedziałam w Samsungach, potem przeskoczyłam na Xiaomi ze względu na wysoki stosunek jakości do ceny. Miałam trzy, bo bardzo mi pasował - najpierw Redmi 4, potem 7 i na końcu 8. Jednak jak przy ostatnim pojawiły się reklamy w aplikacjach systemowych to automatycznie uznałam, że
  • Odpowiedz
Tak poważniej to fajne jest to zajęcie ale mówimy o urządzeniu które jak w 2025 roku przestanie działać to tracisz bilet kolejowy dostęp do konta bankowego w podróży czy nawigację

@Rustyyyy: w punkt, w custom romy to sie bawiłem w liceum, teraz od telefonu oczekuje ze będzie po prostu bezproblemowo działał. Kupiłem pixela i ani razu nie musiałem się przejmować czy wszystko będzie w porządku, a wcześniej miałem te wszystkie
  • Odpowiedz
stąd że napisałeś że wolisz hajs przeznaczyć na wakacje.

@jozef-dzierzynski: no właśnie, napisałem, że wolę, a nie, że muszę wybrać bo inaczej nie będzie mnie stać na coś innego.

A gdyby było cie stać mógłbyś i kupić telefon i pojechać na wakacje.

I mogę.
  • Odpowiedz