Wpis z mikrobloga

Zawsze śmieszy mnie ta walka iphone vs android, aktualnie mogę sobie pozwolić na jaki tylko telefon chcę a i tak wolę Androida za 1k niż iphone za 4k xD Już jutro wychodzi Xiaomi Poco X7 na którego czekam od dawna bo wiem że zje konkurencję, argumenty Zombie iphoniarzy poszły do piachu że kogoś nie stać ;/
#android #iphone #apple
  • 162
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

co się stało z xperiami? Wszyscy o nich zapomniali tak jak z htc a jeszcze z 10 lat temu to był najpopularniejszy android

@Kaloryfe: nie mam pojęcia czemu ludźmi kieruje taka mentalność stada owiec, że niemal wszyscy kupują tylko samsungi.

Otóż nic się nie stało. Odkąd LG przestało produkować smartfony, bo mało kto je kupował pomimo, że były zajebiste, to mam już trzecią Xperię i też są zajebiste. Niestety pewno Sony też
  • Odpowiedz
android za 1k nawet przy androidzie za 2,5k wypada jak podróbka telefonu xD sądzę, że nie miałeś Androida za 4k w ręce

@proud2bpolish: Na czym polega różnica w Androidzie za 1K od Androida za 4K? Bo od zawsze miałem Xiaomi z tych średnio-niższych (w 2016 za 750 zł, w 2020 za 1250 zł). 2 h temu zorientowałem się, że mój obecny ma już 5 lat i chcę kupić nowego. Zobaczyłem,
  • Odpowiedz