Aktywne Wpisy

wykop +15
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

#android #iphone #apple
@Kaloryfe: nie mam pojęcia czemu ludźmi kieruje taka mentalność stada owiec, że niemal wszyscy kupują tylko samsungi.
Otóż nic się nie stało. Odkąd LG przestało produkować smartfony, bo mało kto je kupował pomimo, że były zajebiste, to mam już trzecią Xperię i też są zajebiste. Niestety pewno Sony też
@proud2bpolish: Na czym polega różnica w Androidzie za 1K od Androida za 4K? Bo od zawsze miałem Xiaomi z tych średnio-niższych (w 2016 za 750 zł, w 2020 za 1250 zł). 2 h temu zorientowałem się, że mój obecny ma już 5 lat i chcę kupić nowego. Zobaczyłem,