Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +18
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Pytanie do pracowników #korpo (szczególnie nie IT) jak u was wygląda sytuacja na rynku pracy i jakie zauważacie trendy poza tym że wszystko zmierza w złym kierunku? Tzn. powroty do biura, zwolnienia, przenoszenie procesów do innych krajów, brak bonusów, podwyżek, obcinanie benefitów. Też wam się odechciewa całego tego "rozwijaj się, rób szkolenia, bierz udział w projektach" bo po co taka presja z managementu skoro warunki pracy spadają i wcale się z tym nie kryją?
#praca #polska #korposwiat #biznes #homeoffice #zarobki #januszex #januszebiznesu #antykapitalizm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Także szukam nowej pracy...
@adisoniusz @NaczelnyWoody @awful2 @mirko_anonim @zaganiacz_bydla: Nie do końca tak jest, elitarne zawody jak lekarz, notariusz, adowkat, oficer mundorowy itd nie mają takich problemów jak pracownicy korporacji.