Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +142
źródło: 20251130_113723
Pobierz

Tak szczerze, to jeśli chodzi o te punkty to wiele z nich wydaje się pasować do typowego rodzica wychowanego w czasach PRL, dlatego tak wielu ludzi zgodzi się, że mieli podobnie. Co ciekawe, ci rodzice mieli często jeszcze gorzej ze swoimi.
Ja niestety już się chyba poddałem, nie jestem w stanie zmienić niektórych rzeczy kodowanych mi przez nich przez ponad pół mojego życia, zanim się względnie usamodzielniłem. Jest
no fajnie fajnie, ale w jaki sposob mozesz naprawic swoja psychike? bo nie wierze, ze julka ci powie uwierz w siebie mozesz wszystko i jak za pomoca magicznej rozdzki bedziesz normalnym czlowiekiem xd
Kiedyś miałem im za złe wiele rzeczy, teraz wydaje mi
krok we właściwym kierunku? czy dalsza strata czasu?
Pracujesz i zarabiasz jakies senwone pieniądze chociaż? Po sobie widziałem że gdy zaczalem byc na włanym rachumku to pewność siebie miała duzego boosta
Widząc tę listę pokrywa się w 90%. Nie powiem że miałem złe życie ale zdaję sobię sprawę że to jaki jestem wynika z dzieciństwa, dlatego będę całe życie wdzięczny żonie, która mnie kocha i wspiera.
Szacunek za chęć zmian w tym kierunku, ja już przyjąłem że zostanę taki jaki jestem aspołeczniak bez jakichkolwiek socjal skilli.
ps. tak poznałem żonę wyłącznie dlatego że
Komentarz usunięty przez autora