Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirko, jak w koncu sie ogarnac z zarciem i schudnac … mialem juz duzo prob i zawsze konczyly sie niepowodzeniem (a bylo czasami juz naprawde blisko do upragnionego 6paka). Z silka / cardio nie mam problemu, jakbym mial czas to moglbym lazic codziennie, srednio 4-5x w tyg silowy + kroki. Aktualnie najwiekszym problemem jest uwazam brak zajecia, z nudow jem po prostu. Nic mnie zbytnio nie interesuje, silka przynosi mi jedynie „przyjemnosc”. Ma ktos jakiś pomysl jak utrzymac ta diete i ogarnac raz na zawsze jakis schemat jedzenia czy jakkolwiek to mozna nazwac.
92kg / 180

#odchudzanie #dieta #mirkokoksy #redukcja #psychologia #psychika

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Mniej siłowego, a więcej cardio, kroki też jak dobijasz specjalnie to zamień to na bieganie, a skoro się nudzisz to masz czas na to ( ͡° ͜ʖ ͡°) nudę też zaspakajaj w kuchni, jak bywasz głodny to popracuj nad dietą, mój złoty środek to więcej warzyw do każdego posiłku - taka forma niskokalorycznego wypełniacza. Ja zjadam ponad kilogram dziennie. I kiszonki, to też warzywa.
Pamiętaj,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam podobnie, lubię treningi i lubię żreć z nudów. Zauważyłam że najbardziej pomaga mi zbilansowana dieta z duża ilością warzyw. W okresach kiedy chce mi się gotować zdrowe dobrze zbilansowane posiłki z warzywami i odpowiednia ilością białka mam zdecydowanie mniejsza chęć na jedzenie. Plus samo przegotowanie posiłków to jakieś zajęcie. Jak wjedzie więcej pracy, gotowce albo dieta kanapkowa to cały czas chce mi się jeść.
  • Odpowiedz