Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 31
@Operator_imadla ale to okropne, że teraz nie można sobie spokojnie zjeść, bo cię mogą nagrać, ćwiczyć, iść na zakupy bo jakaś juleczka nie wytrzyma żeby nie nagrać tiktoka. Nawet ostatnio ludzi po pracy w kolejce na poczcie jakaś nagrała.
  • Odpowiedz
Jakiś bananowy oskarek

@WielkiNos:
banan: heheh, pasztet? ale wieśniaki
ten sam banan: jaki mak, jaki kebab, otworzyli nową budę - nie lubię pasztetów, ale nie mogę pominąć tego viralowego kraftowego pasztetu z budy na kołach od nieogolonego Maćka za jedyne 21,37 zł (100 g)! oj, nie ma już? a kiedy będzie? mogę wpisać się na listę oczekujących? skubidubidu, tak, już podaję maila. Jeszcze tę bułeczkę z kraftowej mąki pszennej za
  • Odpowiedz
jak być może tylko na to go stać

@WielkiNos: no to już znamy przyczynę czemu tylko na to go stać skoro się żywi w fastfoodzie, zresztą kupując rzecz która jest jedną z najbardziej przecenionych. Jeden jest biedny materialnie, bo jest głupi, drugi jest biedny mentalnie, bo też jest głupi
  • Odpowiedz
@WielkiNos
A mógł zostać fajnym gościem za jedyne 20 zł. Kupiłby jakiś zestaw i mu dał. Zrobiłby dzień sobie, gościowi i internautom ale to trzeba mieć mózg, empatię i 20 zł od rodziców.
  • Odpowiedz
@WielkiNos nie popieram zachowania Oskarka, ale skoro sytuacja ekonomiczna Pana którego nagrał, nie pozwala mu stołować się w McDonaldsie, to znacznie lepszym pomysłem niż kupno frytek tam i zagryzanie pasztetem byłoby kupienie dużej paczki mrożonych i zrobienie ich sobie w domu. Akcja zwyczajnie wygląda na ustawkę, a Pan jedzący pasztet na osobę, która robi to z pełną premedytacją, żeby zwrócić na siebie uwagę
  • Odpowiedz
@WielkiNos jak mi smakuje to niech je.
Tak samo nie rozumiem p-------------a się do ludzi bo noszą skarpety do klapek. Jak im wygodnie to niech noszą
Albo że ktoś gra w Tomb Raider w sylwestra. Jak lubi to co komu do tego?
  • Odpowiedz
  • 6
@WielkiNos Oski się śmieje z biedy, a sam żre jak biedak w maku xD. Btw pasztet podlaski pewnie smaczniejszy niż drwal xD. I srania sie nie ma potem. Kurde sam bym taką kanapeczke z podlaskim i pomidorkiem zjadł.
  • Odpowiedz
@biedachuop jeżeli chodzi o głód to znacznie bardziej najadłby się bułką z biedry, a jak bardzo chciał frytki to jak już wspomniałem wyżej- rozsądniejszą opcją byłby zakup dużej paczki
  • Odpowiedz
@WielkiNos: dlaczego każdy pomyślał, że ten Pan jest biedny? Może lubi takie połączenie, i akurat był po zakupach? Ciekawe co niejednokrotnie pomyśleli o mnie ludzie, gdy jadłam jakiś najtańszy frykas xd
  • Odpowiedz