Wpis z mikrobloga

no i większość ludzi którzy to obejrzą będą wiedzieli że to oskarek jest z-----y a nie Pan jedzący frytki.

@Operator_imadla Znając życie
to prawdopodobnie nie zdadzą sobie z tego sprawy i jeszcze będą śmiać się w komentarzach.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: pomijając, że to restauracja typu fast food to nie chciałbym iść do knajpy i siedzieć obok kogoś w-------------o swój własny pasztet ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam też często biorę frytki z maka i jem je sobie w domu z tostami albo picką mrożoną, a w lato biorę je w plener, ale nie chciałbym być na miejscu tych pracowników, którzy muszą mu zwrócić uwagę, że tak
  • Odpowiedz
  • 0
@WielkiNos No i c--j jak to lubi to niech se je jak mu pasuje. Ja np czasami mam ochotę na parówki na zimno z cebularzem i też tak w--------m, co prawda w pracy przy biurku ale jakoś mam w------e co se ktoś o tym myśli, jak mu smakuje to c--j nam do tego, a Oskarek to jakiś debil małolat który za kilkanaście lat zrozumie, że w życiu liczy się tylko to
  • Odpowiedz
@JohnDoe01: otóż to, kilkanaście lat temu w technikum mamełe dawała 2 zł na bułkę i napój ale dopiero po czasie odkryłem że dwie kajzerki i 4 parówki na wagę lepiej mnie odżywiają niż słodka bułka z dżemem. A cena podobna
  • Odpowiedz