Wpis z mikrobloga

• 0
@biedachuop jeżeli chodzi o głód to znacznie bardziej najadłby się bułką z biedry, a jak bardzo chciał frytki to jak już wspomniałem wyżej- rozsądniejszą opcją byłby zakup dużej paczki

@JohnDoe01 jesteś trochę jak mój kolega, najważniejsze jest dla niego żeby było dużo. Może ten pan woli zjeść kilka frytek ale takich właśnie z maką, które trzeba przyznać smakują zupełnie inaczej niż mrożone aviko.
  • Odpowiedz
@WielkiNos frytki z maka smakują jak każdy wie. Ciężko nazwać je jakościowym towarem, a od mrożonych różnią się tylko ilością chemicznych dodatków przyśpieszających proces ich robienia i "polepszających" smak. Najlepsze frytki robi się samemu. Co do okoliczności i sytuacji w jakiej był Pan z nagrania możemy tylko "gdybać", niemniej wygląda to dość prowokacyjnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@JohnDoe01 znam ludzi, którzy twierdzą, że tylko frytki z maka i żadne inne tak nie smakują. Sama przyznam, że mają coś w sobie chociaż ja osobiście najbardziej lubię domowe.
  • Odpowiedz
nie popieram zachowania Oskarka, ale skoro sytuacja ekonomiczna Pana którego nagrał, nie pozwala mu stołować się w McDonaldsie, to znacznie lepszym pomysłem niż kupno frytek tam i zagryzanie pasztetem byłoby kupienie dużej paczki mrożonych i zrobienie ich sobie w domu

@JohnDoe01: Może nie miałby na czym usmażyć tych frytek, wiesz po ile olej teraz jest? a może w ogóle nie ma domu?
Dlaczego w ogóle czujesz się zobligowany do tego
  • Odpowiedz
  • 5
@WielkiNos: Sam czasem lubię zjeść sobie tzg batona czyli te serki topione co starcza na pół chleba, zagryźć je bułką z kurczakiem z biedry.
  • Odpowiedz