Jakiś bananowy oskarek nagrał dla kilku plusów na insta tego bogu ducha winnego pana i wyśmiewa, że je najtańszy pasztet i frytki jak być może tylko na to go stać.
Zamazałam twarz, ale autor nie był niestety tak łaskawy. To okropne.
@WielkiNos: no i jak to jest z tym prawem w PL bo przeciez nie mozna publikowac czyjegoś wizerunku bez jego zgody? Typ który nagrał pana z frytkami powinien być pozwany za to.
@biedachuop jeżeli chodzi o głód to znacznie bardziej najadłby się bułką z biedry, a jak bardzo chciał frytki to jak już wspomniałem wyżej- rozsądniejszą opcją byłby zakup dużej paczki
@JohnDoe01 jesteś trochę jak mój kolega, najważniejsze jest dla niego żeby było dużo. Może ten pan woli zjeść kilka frytek ale takich właśnie z maką, które trzeba przyznać smakują zupełnie inaczej niż mrożone aviko.
@WielkiNos frytki z maka smakują jak każdy wie. Ciężko nazwać je jakościowym towarem, a od mrożonych różnią się tylko ilością chemicznych dodatków przyśpieszających proces ich robienia i "polepszających" smak. Najlepsze frytki robi się samemu. Co do okoliczności i sytuacji w jakiej był Pan z nagrania możemy tylko "gdybać", niemniej wygląda to dość prowokacyjnie.
@JohnDoe01 znam ludzi, którzy twierdzą, że tylko frytki z maka i żadne inne tak nie smakują. Sama przyznam, że mają coś w sobie chociaż ja osobiście najbardziej lubię domowe.
nie popieram zachowania Oskarka, ale skoro sytuacja ekonomiczna Pana którego nagrał, nie pozwala mu stołować się w McDonaldsie, to znacznie lepszym pomysłem niż kupno frytek tam i zagryzanie pasztetem byłoby kupienie dużej paczki mrożonych i zrobienie ich sobie w domu
@JohnDoe01: Może nie miałby na czym usmażyć tych frytek, wiesz po ile olej teraz jest? a może w ogóle nie ma domu? Dlaczego w ogóle czujesz się zobligowany do tego
Zamazałam twarz, ale autor nie był niestety tak łaskawy. To okropne.
#bananoweoskarki #polska #takasytuacja #podludzie #mcdonalds
źródło: temp_file4458031668909805567
Pobierz@JohnDoe01 jesteś trochę jak mój kolega, najważniejsze jest dla niego żeby było dużo. Może ten pan woli zjeść kilka frytek ale takich właśnie z maką, które trzeba przyznać smakują zupełnie inaczej niż mrożone aviko.
@JohnDoe01: Może nie miałby na czym usmażyć tych frytek, wiesz po ile olej teraz jest? a może w ogóle nie ma domu?
Dlaczego w ogóle czujesz się zobligowany do tego
Oskarek pisze, że to nie on jest autorem i już dawno usunął film, ale nadal jest dostępny i został udostępniony przez ten profil:
https://www.instagram.com/reel/C1JzSKNNJDh/?igsh=MXRhZDQzM3Q4ZnJvNw==
źródło: temp_file7741201896204202976
PobierzNie ma czegoś takiego jak karma a życie nie jest sprawiedliwe
Przestań wierzyć w bajki