Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem tak zdesperowany, że muszę o to zapytać na Wykopie.

Jakiś czas temu złamałem kość strzałkową w prawej nodze. Od tamtego czasu:
- podczas chodzenia, przy każdym kroku czuję ból. Po 30-45 minutach chodzenia noga jest już na tyle zmęczona że ból nie pozwala na dalsze chodzenie.
- biegać nie mogę. Po kilku minutach biegania ból jest tak duży że masakra.
- od kilku miesięcy noga boli nawet w spoczynku. Nie mogę również spać na prawym boku, bo ból jest za duży.

Badania obrazowe nie wykazują żadnych anomalii. Już nie wiem co robić, bo ciężko mi się żyje w takim stanie i ogranicza mnie to znacznie.
Zwłaszcza ten ogromny ból po kilku minutach biegania jest dziwny. Skoro nie mogę biegać to musi coś być nie tak z tą nogą.

Ktoś ma podobne doświadczenia, że po złamaniu kości badania wychodziły dobre, mimo że czuł ból i nie mógł funkcjonować normalnie???

#silownia #fitness #zdrowie #medycyna #lekarz #nfz

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @matti-nn 2 lata temu. Po takim czasie powinienem wrócić już do zdrowia.

@boguslaw_licencyjny od listopada chodzę do orto i reha, ale na razie nie ma efektów. Lekarze to też ludzie i nie mają całej wiedzy lub się mylą. Dlatego chciałem zapytać w Internecie, a nuż ktoś miał aki problem.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @heheszek1602 dopiero teraz w listopadzie. Po złamaniu byłem na kilku wizytach kontrolnych w szpitalu i na osttaniej ortopeda powiedział, że nie ma sensu abym szedł na rehabilitacje, bo zanim dostanę termin to już nie będę pamiętał o złamaniu. Po 2 latach widzimy jak bardzo się mylił.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz