Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +754

abvq +223
#tinder #p0lka
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.

To będą wspaniałe 4 lata, jedyny plus jest taki że w nastepnych wyborach demokraci wygraja nawet jesli wystawia Jimmiego Cartera w stanie wegetatywnym podlaczonego do respiratora
#usa #polityka
źródło: temp_file8627633496398607014
PobierzDemokraci muszą się ogarnąć i skupić się na problemach amerykanow a nie promila populacji w swoim przekazie
@OddajButa123: Trump nie odda władzy pokojowo, po tych czterech latach albo będzie dyktatura albo wojna domowa w US.
@OddajButa123: To samo mówili w 2016 i 2024. Ja bardziej jednak strzelam na to, że liberałowie się nigdy nie uczą na błędach i znowu będą w 2028 licytować się kto jest bardziej prawicowy by przekonać niezdecydowanych republikanów xD
@bylem_simpem: No przecież już dawno groził też, że zmieni konstytucje i zostanie w Białym Domu na dłużej, niż te dwie kadencje xD
@bylem_simpem: jakie ty i plusujacy podejmujecie kroki by się przygotować na kompletny globalny r--------l w 2029 roku? Czy tak p--------z a sam w to nie wierzysz?