Wpis z mikrobloga

'I jak się trzymasz? Nie pijesz dalej?'
'Nie piję, a trzymam się okropnie. Ledwo koniuszkami palców'
'Czemu tak trudno Ci to rzucić?'
'Nie wiem, czuję się okropnie za każdym razem jak przestanę pić, przez co znowu zaczynam'
'Kilka dni i Ci minie'
'Przechodząc koło półek czuję jakby mnie wołały. Demony kuszące moim imieniem i obietnicą lepszego samopoczucia'
'Co Ty pier^olisz, dalej gadasz o energetykach?'

Gownowpis mojego autorstwa
#uzaleznienie xD

Elo, tym razem się uda rzucić xD
Za każdym razem jak się gorzej czuję to mi się przypomina, że powinnam przestać pić energetyki bo 3 dziennie nie jest ok. Kupiłam teraz 24 puszki bez kofeinowego, w ostatnich 48 godzinach spałam chyba z 30
Wrrronika - 'I jak się trzymasz? Nie pijesz dalej?'
'Nie piję, a trzymam się okropnie...

źródło: 1000008772

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Koksixk: no właśnie się tak zaczyna ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ogólnie ja uwielbiam ich smak, jak są zimne
Nie wiem z czego to wynika, że tylko one dają takie poczucie błogości w smaku

Kofeina to nie działa
  • Odpowiedz
  • 12
@Koksixk: chuopie, to już ten poziom co się oszukujesz, że to tylko dla smaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przejdź na bezkofeinowe. Dziki fioletowe i zielone są dobre. Fioletowy smakuje jak monster, ale nie pamiętam który konkretnie xD

A kawka dla względoŵ artystycznych zostać musi
  • Odpowiedz
@Wrrronika: pij ciepłe, albo... Dobra zostańmy przy gunwoporadzie nr 1

Chociaż byłem niegdyś uzależniony od coli która gdy nie wiedzieć czemu zwyczajnie przestała mi smakować, to jej zaprzestałem na rzecz kawy.
  • Odpowiedz
bo 3 dziennie nie jest ok

@Wrrronika: jest to absolutnie ok.
Pojedź do takie Hiszpanii czy Grecji i zobacz, ile ludzie piją tam kawy. Przelicz kofeinę na energgole.

BTW. Piję 1 do 3-4 monsterków dziennie szugarfri, plus minus ze dwie kawy.
Dziś monsterek na śniadanie, kawa na drugie z jajecznicą, po południu redbulik i wieczorem kawa po turecku w libańskiej kawiarni. Mogę iść spać za godzinę. A to dzień wolny,
  • Odpowiedz
@Wrrronika jak prawdziwy weteren energetykow powiem ze przestalem pic bo przestaly dzialac, mogle wybic 2-3 z miejsca i zasypialem jak dziecko. Pilem z przyzwyczajenia ale nie bylo tego efektu kofeiny( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
chuopie, to już ten poziom co się oszukujesz, że to tylko dla smaku

@Wrrronika: Oczywiście, monsterki mają najlepsze smaki ze wszystkich energetyków. Czekam tylko aż zrobią truskawkowy albo brzoskwiniowy bez kofeiny
  • Odpowiedz