Wpis z mikrobloga

@JonaszSynGrazyny: bardziej chciałbym się dowiedzieć czy działa, na co działa i czy warto go brać z praktycznego punku. Czyli czy w kontekście siłowni warto go brać bez innych sterydów, i czy jego efekty będą na tyle duże że będą widoczne. Czy może efekt jest tak mizerny że nie warto zaprzątać sobie nim głowe. Też mnie ciekawi jego efekt na cere i włosy, czy jest to jakiś gamechanger, czy może coś
  • Odpowiedz
@spacexdragonbaritone: widziałem chłopa co brał to jakoś profesjonalnie pod opieką lekarza gdzieś poza Polska właśnie jako terapię odmładzająca to k---a ja znam chłopa i robiło to efekty. Zapytam w tym kontekście. Paru znajomych też robiło jakieś cykle na tym i pamiętam, że tam jakoś istotna insulina była ale jeśli jeszcze uda mi się jakoś znaleźć kontakt to zapytam. To było z 15 lat temu i wtedy dużo i różnie bili
  • Odpowiedz
@spacexdragonbaritone zależy w jakim celu I w jakich dawkach i w jakiej kombinacji.

W celach czysto sylwetkowych - GH wplywa na lipolizę i pozwala Ci być mniej utytym na masie i to jest wymieniane jako jego największą zaletą czysto sylwetkowo. Dziala tez troche jak prohormon w stosunku do IGF-1, tj jest jego prekursorem, wiec bijac hormon zwiekszysz takze jego ilosc, co z kolei wpływa na powstawanie nowych komórek. Natomiast na samym
  • Odpowiedz
@spacexdragonbaritone: z praktyki jako długo letni użytkownik to solo nie ma wgl sensu, przepalanie kasy. Z takich zauważalnych zmian to paznokcie rosną dużo szybciej, bardziej cienka skóra w niektórych miejscach + baniakonda na glowie. Retencja wody jeszcze się może pojawić i dla niektórych to nawet na minus bo może pojawić się bezdech sam to przerabiałem i paru znajomych
  • Odpowiedz
@Inozythol: Katabolizm i anabolizm to nie procesy zero jedynkowe a tkanka tłuszczowa nie jest jedyną która wzrasta przy nadwyżce kalorycznej. Przy nadwyżce kalorycznej musi zwiększyć ci się masa ale możesz skończyć z różną kompozycją ciała.
  • Odpowiedz
@Pan_Szeryf: nie musisz mi tłumaczyć. Jednak wniosek jaki wyciągnąłeś z tego jest niewłaściwy. Bo to co miało iść w smalec magicznie dzięki zwiększonej lipolizie od hgh nie pójdzie w mięso. Pomijając już kwestię tego hgh p------i WI tkanki mięśniowej. Jakby nie patrzeć hgh nie spowoduje, że będziesz mniej ulany na nadwyzce, albo pozwoli więcej w--------ć. Dlatego hgh najlepiej sprawdza się na redukcji. Na masie z niewielką kontrolowana nadwyżka może być
  • Odpowiedz
@Pan_Szeryf: znaczy miało być 10k ui, czyli 100 typowych boxow..
Choć juz zaczynasz się migać, także sam nie wierzysz w to co piszesz.
Dobra nie chce mi się przekomarzać. Nie jestem też tutaj po to by prostowac wszystkie debilizmy, tym bardziej że większość z Was nawet jak się wytnie coś to nie pójdzie sprawdzić czy faktycznie tylko uparcie twierdzi, że to ja jestem debil, czepiam się i tak w ogóle
  • Odpowiedz