Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +507
#polskiedrogi To naturalna sytuacja.
Kto po jeździe slalomem nie zjeżdża na parking i nie zaczyna walić wódy, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Kto po jeździe slalomem nie zjeżdża na parking i nie zaczyna walić wódy, niech pierwszy rzuci kamieniem.
źródło: HAbISwEXYAAySJt
Pobierz
KrolWlosowzNosa +472
Ceny żywności na igrzyskach olimpijskich. Taniej niż w Zakopanem w ciemną, deszczową, listopadową noc w punkcie gastro 2.5km od Krupowek, w zgniłej budzie za parkingiem po 25 PLN/h.
Popcorn w cenie małej wody w polskim kinie.
#igrzyskaolimpijskie #jedzzwykopem
Popcorn w cenie małej wody w polskim kinie.
#igrzyskaolimpijskie #jedzzwykopem
źródło: 1000036755
Pobierz

Na A1 w 2023r motocyklista na BMW uderzył w tył osobowego citroena. Niestety nie przeżył, pasażerka w szpitalu. Mam pytanie o sam motocykl. Podobno był to model turystyczny RT i podobno przyczyną była nagła awaria hamulców. Ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć? może to było zajechanie drogi? motocykl ma przecież pompę hamulca mocowaną na kierownicy, więc mimo to powinien zahamować nawet jak by ABS nagle padł, to chłopski rozum, nie mam motocykla BMW. Miałem raz awarię serwa hamulca w vw jetta, jazda na polnej drodze przy 50km/h - zatrzymał się bez wielkiego wysiłku ale to może być żadne porównanie. https://gliwice.naszemiasto.pl/tragiczny-wypadek-motocyklisty-w-gliwicach-motocykl-uderzyl/ar/c16-9424443
#motoryzacja
#motocykle
#wypadek
#bmw
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
ciekawe jak ten użytkownik chciałby położyć motocykl bez hamulców, nie jest to za bardzo wiarygodne źródło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer