Aktywne Wpisy

bydlo +74
nie mogli zmienić koloru skóry to zmienili kolor oczu. dziewczynka miała niebieskie, teraz ma brązowe
#shrek
#shrek

źródło: 5b439a56b61095c32618d1a627a2a692
Pobierz
WhoDidThatToYou +615
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

Na A1 w 2023r motocyklista na BMW uderzył w tył osobowego citroena. Niestety nie przeżył, pasażerka w szpitalu. Mam pytanie o sam motocykl. Podobno był to model turystyczny RT i podobno przyczyną była nagła awaria hamulców. Ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć? może to było zajechanie drogi? motocykl ma przecież pompę hamulca mocowaną na kierownicy, więc mimo to powinien zahamować nawet jak by ABS nagle padł, to chłopski rozum, nie mam motocykla BMW. Miałem raz awarię serwa hamulca w vw jetta, jazda na polnej drodze przy 50km/h - zatrzymał się bez wielkiego wysiłku ale to może być żadne porównanie. https://gliwice.naszemiasto.pl/tragiczny-wypadek-motocyklisty-w-gliwicach-motocykl-uderzyl/ar/c16-9424443
#motoryzacja
#motocykle
#wypadek
#bmw
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
ciekawe jak ten użytkownik chciałby położyć motocykl bez hamulców, nie jest to za bardzo wiarygodne źródło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer