Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +344
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +114
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

Co ci do tego, że robią sobie tatuaże ?
Niech robią, to ich życie
Zajmij sie swoim :D
@przemyslaw-maczka:
Ale generalnie twój komentarz można zastosować do prawie wszystkiego* od tatuaży do audiofilstwa - i tu i tu generalnie to nie nasza sprawa ale zawsze wypowie się grono ekspertów co o tym myśli.
* nie tyczy się np. palaczy których palenie powinno być
Coraz powszechniejsze zjawisko u wykopków: dostrzeganie problemów w zjawiskach, które ich nie dotyczą.
Rozumiem że kolega se z-----ł kolor i teraz broni ale najlepszym przykładem jest Karolina Giln która narobiła se rękawów kolorowych a teraz wygląda jak dojrzała kobieta z tatuażem od nastolatka
Ps. Od kiedy kolor jest
Ty widzisz tatuaże a ja potężny biznes:‘usuwanie tego gow#a
Wtorek - zesranie o tatuaże na mikro
Dawać dawać, może cały tydzień się uda temat wałkować!