Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daeun: smutne jest to, że smutni ludzie krytykują każde działania innych ludzi wiedząc, że to i tak nic nie zmieni, ale i tak otwierają swoją smutną pape i paplają.

Co ci do tego, że robią sobie tatuaże ?
Niech robią, to ich życie
Zajmij sie swoim :D
  • Odpowiedz
No ale sobie nie rób tatuażu i problem z głowy. Czemu cię smuci to że ktoś dobrze się czuje z tatuażami? Wiem, odpisuję na baita :)

@przemyslaw-maczka:

Ale generalnie twój komentarz można zastosować do prawie wszystkiego* od tatuaży do audiofilstwa - i tu i tu generalnie to nie nasza sprawa ale zawsze wypowie się grono ekspertów co o tym myśli.

* nie tyczy się np. palaczy których palenie powinno być
  • Odpowiedz
@daeun: Mnie najbardziej boli, że większość osób robi sobie tatuaże czarno-białe - bo TANIEJ, no do uja Pana dziarasz sobie coś na własnym ciele co zostanie na Tobie praktycznie na całe życie i nie możesz dozbierać parę złotych na kolorowy tatuaż? Jak widzę osobę z czarno-białym syfem to już wiem, że musiał zrobić sobie byle jaki tatuaż, byle było taniej i to jest dla mnie wiocha totalna. Jak ktoś sobie
  • Odpowiedz
@Anonek463: no nie zmienisz mojego zdania, czarno-biały tatuaż zawsze będzie gorszy niż jego kolorowy odpowiednik. Tylko biedaków nie stać, a chcą mieć tatuaż na siłę i dlatego one w ogóle istnieją, dla biedoty.
  • Odpowiedz
@4mmc-enjoyer gosciu ale czarnobiałe tatuaże są 1000 x lepsze niż kolor czerwony barwnik wygląda jak poparzony a zielony lub niebieski jakby ci ręką gniła. Akurat czarnobiałe to jedyne dopuszczalne ale kolor to wiocha jak z lunaparku

Rozumiem że kolega se z-----ł kolor i teraz broni ale najlepszym przykładem jest Karolina Giln która narobiła se rękawów kolorowych a teraz wygląda jak dojrzała kobieta z tatuażem od nastolatka

Ps. Od kiedy kolor jest
  • Odpowiedz
@daeun: poniedziałek - zesranie o tatuaże na mikro
Wtorek - zesranie o tatuaże na mikro

Dawać dawać, może cały tydzień się uda temat wałkować!
  • Odpowiedz