Wpis z mikrobloga

Ale płacz na reddicie o cast on freeze, ignite i shock xD Odrazu wiedziałem że dostanie to nerfa jak tylko zobaczyłem. Płaczą, że nie chcą drugiego Diablo 4 ale jak zbyt mocny setup który trywializuje grę dostaje nerfa to lament w niebogłosy. Ani kroku wstecz. Ta gra ma być trudna, wolniejsza od poe 1 i dojście do czegoś ma być żmudną ale satysfakcjonującą drogą. Ani kroku wstecz GGG. Po to jest early acces beta żeby wylapywac takie kwiatki

#pathofexile #gry #pathofexile2
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Krasparov przecież tam nawet nie trzeba respecowac całego drzewka xd Można zostać przy lodzie tylko nie CoF. No ale to trzeba samemu czytać i myśleć. Na co to komu, Mathil, mobalitics, ratunku !!!
  • Odpowiedz
  • 0
@tomtom666 można zrobić respec xD Pofarmcie golda. Na co wy kasę wydajecie ze nie możecie respeca zrobić? I nie trzeba od zera cały przerabiać tylko kilka pasywek. To jest early acces, zmian będzie sporo i trzeba się z tym pogodzić
  • Odpowiedz
A tak z drugiej strony jeśli chodzi o cast on shock - mam 100 spirita, 65 lvl i nie mogę włączyć tej aury. Po prostu jest na czerwono jakby brakowało spirita. Wszystkie inne aury są wyłączone, 100/100 spirita na pasku i nadal jest na czerwono. To jakiś bug czy coś źle wcisnąłem?
  • Odpowiedz
  • 0
@KoltajlPszeniczny ja fanem kiszaka? Pod każdym filmem piszacy mu ze pobił pijanego gościa i dostałem u niego bana kilka lat temu? Mocne słowa. A za personalne wycieczki i nazywanie mnie zjebem to sobie możesz dołączyć do mojego czarnego pokeballa. Więc wracaj gdzie twoje miejsce kolego i najlepiej grać w Diablo 4.
  • Odpowiedz
  • 3
@Strzelec_wyborowej

@Sen_Na_Jawie najlepsze że są takie przygłupy którym przeszkadza to że wprowadzili WASD jako opcja sterowania xD Dla mnie jest o jedyny powód dla którego gram w tę grę

Wsad jest cudowny, nawet na mele postaci. A na dystansowej to miód I orzeszki.
  • Odpowiedz