Wpis z mikrobloga

Ale płacz na reddicie o cast on freeze, ignite i shock xD Odrazu wiedziałem że dostanie to nerfa jak tylko zobaczyłem. Płaczą, że nie chcą drugiego Diablo 4 ale jak zbyt mocny setup który trywializuje grę dostaje nerfa to lament w niebogłosy. Ani kroku wstecz. Ta gra ma być trudna, wolniejsza od poe 1 i dojście do czegoś ma być żmudną ale satysfakcjonującą drogą. Ani kroku wstecz GGG. Po to jest early acces beta żeby wylapywac takie kwiatki

#pathofexile #gry #pathofexile2
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sen_Na_Jawie: Prawidlowa zmiana.
Boże jakie p---------e że to było "only viable"
A najlepsze że nadal dziala tylko mieli to na absolutnym minimum.

A poza tym witamy w EA xD

e: jedno co przyznam to że respec powinien być taniutki
  • Odpowiedz
  • 5
@ovdose nie są, ale na tym etapie co oni są spokojnie powinni mieć tyle Golda żeby to cofnąć. Tak to jest jak się followuje top tier ultra zoom zoom buildy. Za trudno? Idźcie farmic walute. To nie ma być j----e diablo 4. A jak się system respeców nie podoba to można wrócić do poe 1, tam respeci są łatwiejsze ... a nie, czekaj xd
  • Odpowiedz
  • 0
@ovdose top tier jeśli chodzi o łatwość osiągnięcia i dostępność była kometa. Małym kosztem i zangażowaniem miałeś build niewiele gorszy o tych o których wspomniałeś. Czekaj, czekaj. Miniony top tier? XD Gdzie niby k---a? W early game? XD
  • Odpowiedz
bo parcie sojaków żeby zrobić z dwójki jedynkę jest olbrzymie

@Dwudziestydrugi: No ale teraz to nie wiadomo troche co to jest :) Bo najbardziej przypomina ruthless lite.
Niech crafting zrobią i już będzie lepiej (pliz nie pisz mi że jest crafting)
Maja czas
  • Odpowiedz
  • 3
@Sen_Na_Jawie Ludzie klasycznie się srają, a szczególnie Maćki co chcą się potem chwalić że co to nie oni i jacy dobrzy są w grę, grając brain-dead buildami.

Ja sobie cykam Blood Mage, która ponoć jest okropna i olaboga grać się tym nie da. A sobie wbiłem po 80 śmierciach póki co cruel act 1 i 50 lvl. Na chaos dot wszystko sobie ładnie spływa ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
ale jest crafting.

@Sen_Na_Jawie: Identyfikacja przedmiotów to nie crafting. No i akurat wolal bym bardziej skomplikowany a nie pure-rng gambling.
Ale to jeden z mniejszych problemow pou2 xD

Na razie mam bekę z hipokryzji tych co tak wychwalali poziom trudności a siedzą na kampanii jeszcze - nagle build "bricked" bo patch xD
GGG już nie fajne.
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly: ale wiesz ze to jest beta xD a w jedynce w becie jak aury na bm zmienili z flat mana na % było to samo,a teraz po 3 dniach ma być ideolo, ale w jedynce w becie jak nagle umierałeś i nawet nie widziałeś od czego to było ok
PS no i miałeś trzy drogi rozwoju postaci:kaoms heart, shav albo ci xD i tak było latami a reszta sobie
  • Odpowiedz