Aktywne Wpisy

Najśmieszniejsi są jego fani broniący go pod tym wpisem, którzy wychwalają jego "wiedzę i umiejętności". Umówmy się, wiedzy to on żadnej w tym nie miał. Przyfarciło mu wtedy tak, jak hazardziście trzy siódemki na maszynie, tylko z większą stawką. Wiedzę to może mieć Warren Buffet, który przez 70 lat robi konserwatywnie to samo. Cała reszta to hazardziści. Też byłem hazardzistą, zaczęło się od kuponów u buka za 2zł, później przeszło przez pokera
źródło: image
Pobierz
Ukiss +74

#pathofexile #gry #pathofexile2
Boże jakie p---------e że to było "only viable"
A najlepsze że nadal dziala tylko mieli to na absolutnym minimum.
A poza tym witamy w EA xD
e: jedno co przyznam to że respec powinien być taniutki
Najzabawniejszy jest ryk o za drogie respektowanie bo oni zainwestowali swoje wszystkie punkty w jakiś g---o build xD
...oby tylko GGG twardo stało przy swoich założeniach, bo parcie sojaków żeby zrobić z dwójki jedynkę jest olbrzymie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Dwudziestydrugi: No ale teraz to nie wiadomo troche co to jest :) Bo najbardziej przypomina ruthless lite.
Niech crafting zrobią i już będzie lepiej (pliz nie pisz mi że jest crafting)
Maja czas
Ja sobie cykam Blood Mage, która ponoć jest okropna i olaboga grać się tym nie da. A sobie wbiłem po 80 śmierciach póki co cruel act 1 i 50 lvl. Na chaos dot wszystko sobie ładnie spływa ( ͡º ͜ʖ͡º
@Sen_Na_Jawie: Identyfikacja przedmiotów to nie crafting. No i akurat wolal bym bardziej skomplikowany a nie pure-rng gambling.
Ale to jeden z mniejszych problemow pou2 xD
Na razie mam bekę z hipokryzji tych co tak wychwalali poziom trudności a siedzą na kampanii jeszcze - nagle build "bricked" bo patch xD
GGG już nie fajne.
PS no i miałeś trzy drogi rozwoju postaci:kaoms heart, shav albo ci xD i tak było latami a reszta sobie