Wpis z mikrobloga

Ale płacz na reddicie o cast on freeze, ignite i shock xD Odrazu wiedziałem że dostanie to nerfa jak tylko zobaczyłem. Płaczą, że nie chcą drugiego Diablo 4 ale jak zbyt mocny setup który trywializuje grę dostaje nerfa to lament w niebogłosy. Ani kroku wstecz. Ta gra ma być trudna, wolniejsza od poe 1 i dojście do czegoś ma być żmudną ale satysfakcjonującą drogą. Ani kroku wstecz GGG. Po to jest early acces beta żeby wylapywac takie kwiatki

#pathofexile #gry #pathofexile2
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Czarnyyy niebo lepszy niż n-----------e tysiącami orbów i te 95% które nie odkryłem w poe 1 bo widocznie było zbędne mi do dobrej gry. Pewnie rozwiną ten craft, to jest narazie early acces i gra ma niecały tydzień. Oby nie poszli w wariactwo wspomniane wcześniej i będzie git
  • Odpowiedz
@Czarnyyy: Może lepszy z system z poe 1 gdzie, żeby zrobić 6 linka n---------ś setki razy jeden przycisk żeby zrobić 6 slotów, a później setki razy ten sam przycisk, żeby je połączyć? xD

Ten nowy system craftu jest tak prosty bo chcą zachęcić nowy graczy. Jak wejdą sezony to będą dodawać nowe mechaniki
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: kto płacze ziomek? bo ja widze krytyke że crafting polega na rng slamie ale lepiej sie zesrać na wymyślone problemy jakie ma jedynka xD
btw macro była od zarania dziejów. Crafting bench nie wiem ale podejrzewam że na pewno nie od jednej ligi
  • Odpowiedz
Skoro już wspomniałeś, to w jedynce możesz zrobić 6 socket I 6 link dwoma kliknieciami I nie bawić się w rng, kosztem, ale za to bez ryzyka i klikania godzinę
  • Odpowiedz
@Sen_Na_Jawie: nie gram w POE bo nie mam czasu, ale osobiście w-----a mnie jak w grze zmienia się jakaś mechanika i nie ma opcji darmowego resetu postaci. W ogóle reset skilli im tańszy tym lepszy - rzadko kiedy pierwszy build wychodzi dobrze, sam lubię eksperymentować i irytuje mnie jak potem muszę się bujać i zbierać kasę albo jakieś składniki żeby coś poprawić
  • Odpowiedz
@Sen_Na_Jawie: Kurde strasznie się boję, że jednak nie zostaną przy swoich założeniach i zaczną zmieniać grę pod spoceńców co chcą legend co 3 minuty i grę co się przechodzi jednym guziorem. Póki co z tego co czytam to wreszcie może być to H&S dla mnie, ale póki co czytam disco elysium i nie mam czasu na POE 2 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@papaj42 trzeba być idiotą żeby emocjonalnie podchodzić do gierki i robić wycieczki personalne. Idź sobie pykaj w D4. Poważnym ludziom daj pograć w poważne gry ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Sen_Na_Jawie: Ale to o sobie mówisz? Bo jak na razie to ty wysrałeś z siebie +10 postów na ten temat, ja ci tylko napisałem dlaczego jesteś idiotą i nie rozumiesz, że ludzie zwyczajnie nie mają ochoty marnować czasu na postać, która zostanie udupiona po 40 godzinach bez możliwości naprawienia. Poważny to ty raczej nie jesteś skoro nie rozumiesz trywialnych spraw.
  • Odpowiedz
  • 0
@papaj42 bo dobra, przemówiły do mnie twoje krzyki i oto moje wnioski:
- cast on freeze, ignite I shock zostało słusznie znerfione ALE
- po takim nerfe powinien być free respec.
Happy? Już Pan nie będzie krzyczał? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@papaj42 no mam cały czas na świecie. Przepraszam że nie spojrzałem z perspektywy zwykłych ludzi. Z tymi poważnymi ludźmi to był tylko trigger, widocznie zadziałał. Rozejdźmy się w zgodzie, ja swoje zrozumiałem, myliłem sie, jest git
  • Odpowiedz
  • 0
@papaj42 ogólnie dzięki tobie zdałem sobie sprawę że mój wpis to hipokryzja, zarzucam innym emocjonowanie się a sam to zrobiłem w tym wpisie. Bije się w pierś. Będę bardziej merytoryczny następnym razem. Bawmy się w tej gierce bo warto.
  • Odpowiedz
@Sen_Na_Jawie: Też się rozemocjonowałem bo akurat ta sytuacja mnie dotyczy XD Więc z mojej strony również przepraszam, zwyczajnie jestem zawiedziony bo nie mam na tyle pokładów siły ani nie ogarniam gry na tyle, żeby udało mi się tą postać naprawić i zwyczajnie muszę zacząć od nowa, stąd frustracja. Wydaje mi się że wyjadacze POE którym się chce n---------ć po 10 godzin tego nie rozumieją. Poddawać się nie zamierzam, ale niesmak
  • Odpowiedz