Aktywne Wpisy

yahoomlody +110
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +206
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

źródło: IMG_3471
PobierzZ jednej strony mówią jaka to Rosja jest be, a z drugiej Macierewicz spotyka się potajemnie z rosjanami, Macierewicz podał na tacy dane wojskowe i zdemaskowal kontrwywiad, a pamiętasz kogoś takiego jak Misiewicz? Był tylko po to żeby wykrasc dane NATO.
Dlaczego tak bardzo nienawidzą Rosji ale chętnie wpuszczają ich do UE bo ci pokazują wizę od ich przyjaciół Węgier? Skoro są tacy
@elsajko: sędzia Szmydt
źródło: ms paint najlepszy edytor graficzny
Pobierz@LubieSzaszylkiZLublina: czyli to po prostu debile skoro wzdychają do jawnie pro ruskich Węgrów którym chcieli oddać TVN z połykiem?
@eduardo-garcia: nawet ci moderacja wycieła twoją kacapską propagadnę xD można poszukać, ale ty wrzucałeś artykuł w cyrulicy dzbanie xD. Co do reszty twoich wypicin, nawet mi sie nie chce czytać twojego wysrywu i prikazu z kremla.
źródło: images
Pobierz@miki4ever: sprawdź kogo rosja napadła w 2008 roku, z tą swoją otwartością na świat xD
@LubieSzaszylkiZLublina: soo true
Gdyby nie katastrofa w Smoleńsku, to pis by lizał wora putinowi jak orban
Ale ze byl "zamach" to nie wypada
Mały świat w głowie to mają właśnie ci co myślą że przed 2022 nic, ale to absolutnie nic się nie działo i patrzą tylko przez