Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ‿ʘ)
Nie mogę się doczekać pobudki z rana. Juz planuję jajecznicę ze świeżym szczypiorem. (⌐͡■͜ʖ͡■)
ja se tak od ponad roku w domu śpię, tylko zamiast materaca mam koc xD I jest git. Na materacu mi niewygodnie.
Ja się trochę obawiałem chłodu, bo w nocy było teraz 12 stopni, ale póki co mega jest, siedzę na krótki rękaw na dworze. W razie czego mam nagrzewnicę, ale raczej się nie przyda.
Ale póki co nawet nie chce się iść spać tak fajnie jest. (ʘ‿
Pewnie dalej się znajdą pożyteczni idioci, którzy będą krzyczeć za wywaleniem rodosów z miast będąc święcie przekonanymi, że miasto zbuduje tam park, do którego i tak nigdy nie pójdą. xD
@kamson94: a ja tam nie popieram obu stron, a janusz wystawiającym rodosy w cenach nowych mieszkań zasadziłbym kopa w dupę, bo spekulanci nawet robią flipy na rodosach
Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ‿ʘ)
Nie mogę się doczekać pobudki z rana. Juz planuję jajecznicę ze świeżym szczypiorem. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Simple life, fuck yeah!
#ogrodnictwo #dzialka #rod #czujedobrzeczlowiek
źródło: 1000007207
Pobierzźródło: 1000007199
PobierzPszypau by był. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja się trochę obawiałem chłodu, bo w nocy było teraz 12 stopni, ale póki co mega jest, siedzę na krótki rękaw na dworze. W razie czego mam nagrzewnicę, ale raczej się nie przyda.
Ale póki co nawet nie chce się iść spać tak fajnie jest. (ʘ‿
Pewnie dalej się znajdą pożyteczni idioci, którzy będą krzyczeć za wywaleniem rodosów z miast będąc święcie przekonanymi, że miasto zbuduje tam park, do którego i tak nigdy nie pójdą. xD
@Wielka-Polska-Betonowa: raczej już nie. Hype na rodosy minął, nawet nie sądzę by fliperzy jakoś mocno na tym zarobili.
Ale ja mam konewkę, w ręce lewej, siedzę pod drzewem i leję, leję! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak jadę do siebie na działkę to zawsze mam go w słuchawkach XD