Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jeśli chcecie w miarę lekko zarabiać podobne pieniądze polecam kursy medyczne, podyplomówki na UMach lub nawet zapisanie się na studia na wydział lekarski jeśli macie trochę wolnego czasu. W ciągu 1-3 lat powinniście już zarabiać konkretną sumkę za zwykłe konsultacje, odpowiedzialność jest żadna no chyba że będziecie już wymiataczami typu senior surgeon czy nawet chief physician albo clinical lead. Praca często w swoim własnym gabinecie, nikt nie patrzy na ręce, mozecie zapisać wszystkich pacjentów z danego dnia na tą samą godzinę a potem obijać się resztę dnia, byleby recepty w e-pacjencie były wystawione
#programista15k #pracait
Oraz jaka odpowiedzialność jest za popełnione błędy. Coś mi się nie klei co piszesz
Jestem pod wrażeniem, że takimi baitami można spowodować to że nawet na pustyni zabraknie piasku. Tak jak z nieuchami, złota żyła inwestycyjna z dopłatami od państwa, a teraz płacz.
@kukold: Ja bym mógł pójść, ale maturę zdawałem z matmy i fizy a nie z biologii i chemii więc nie zakwalifikuję się nigdzie.
Ps. Skąd wziąłeś statystyki ? Popatrz tu i daj znać co myślisz
https://stat.gov.pl/files/gfx/portalinformacyjny/pl/defaultaktualnosci/5488/8/9/1/szkolnictwo_wyzsze_w_roku_akademickim_2022-2023_-_wyniki_wstepne.pdf
Zrobisz np niedziałającą stronę internetowa:
Nie dostaniesz zapłaty a nawet i karę umowna będziesz musiał płacić
Wdrozysz leczenie które nie dziala:
300zl i tak za prywatna wizytę zapraszam na następną poprawimy najwyżej leki(nie mam pojęcia co robię)
@kukold: xD