@StdPtr: no nie do końca, fajnie się przeżywa młode lata nie myśląc o rodzinie, zero obowiązkow, tylko wkoncu nadchodzi taki etap życiowy ( wiek, załamanie zdrowia ) ze potrzebujemy opieki i co wtedy, trafiamy do domu opieki ? Nikt nawet nie przyjdzie zapytać jak się masz, znajomości przemijają, a rodzina jest wieczna :)
nie do końca, bo liczy się jak do tej śmierci dotrzesz. Czy umrzesz spełniony, bo wiele zobaczyłeś/zrobiłeś itp czy umrzesz np. w skrajnym ubóstwie bo nie miałeś kasy na leczenie
@czuczupikczu: Czyżby? Po mojej śmierci wszystkim włącznie ze mną będzie wszystko jedno ( ͡°͜ʖ͡°)
@Simfecstio: nie no, wiadomo, nie masz gówniaka to zostaje ci ćpanie xD jaki ty musisz być pusty i żaden, skoro dopiero zalanie baby nadaje sens twojemu życiu
On chociaż wrzucił. Ty nie pokazałeś tych badań o których wspominasz.
@coolcooly22: prowadzimy sobie spokojną kulturalną rozmowę, a ty napinasz się jak baranie jaja. Idź szukać szczeniackiego fermentu gdzie indziej. ( ͡°ʖ̯͡°)
Na otrzeźwienie. Te " szczęśliwe czasy" to kilka minut w ciągu dnia, a większość będzie to wyglądać tak
@pijmleko: chyba nigdy nie miałeś styczności z dziećmi, skoro te filmy traktujesz poważnie, nawet rodzice lejący boki w tle, nie traktują tego poważnie. ( ͡°͜ʖ͡°) Upraszczanie rzeczywistości takimi filmikami świadczy tylko o tobie, a właściwie to taki komunikat jak bardzo nie wiesz o czym piszesz, bo
@Simfecstio: nie no, wiadomo, nie masz gówniaka to zostaje ci ćpanie xD jaki ty musisz być pusty i żaden, skoro dopiero zalanie baby nadaje sens twojemu życiu
Ale jesteś trollem xd w co tobie nadaje sens życiu? Każdemu coś innego ale jednak dzieci są kluczowe. W sumie dobrze że tacy jak ty się nie rozmnażają.
@tak-nie-wiem: No, ja już słyszałam w moim mieście jak ci prawilnie dorośli na WŁASNE DZIECI mówili mały gnój i inne takie. Także ja podziękuje za taką kulturę.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@dzieju41: dlatego lepiej samemu p-----------ć i nie mieć dużych oszczędności
źródło: Eddie-Murphy-thinking-meme-2pzj16
Pobierz@tak-nie-wiem: Na otrzeźwienie. Te " szczęśliwe czasy" to kilka minut w ciągu dnia, a większość będzie to wyglądać tak:
@czuczupikczu: Czyżby? Po mojej śmierci wszystkim włącznie ze mną będzie wszystko jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aneta-liszewska: xD
@coolcooly22: prowadzimy sobie spokojną kulturalną rozmowę, a ty napinasz się jak baranie jaja. Idź szukać szczeniackiego fermentu gdzie indziej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@pijmleko: chyba nigdy nie miałeś styczności z dziećmi, skoro te filmy traktujesz poważnie, nawet rodzice lejący boki w tle, nie traktują tego poważnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Upraszczanie rzeczywistości takimi filmikami świadczy tylko o tobie, a właściwie to taki komunikat jak bardzo nie wiesz o czym piszesz, bo
Ale jesteś trollem xd w co tobie nadaje sens życiu? Każdemu coś innego ale jednak dzieci są kluczowe. W sumie dobrze że tacy jak ty się nie rozmnażają.
@tak-nie-wiem: rozsiewasz fake newsy, super kultura. Podaj źródło badań. Wymyślasz sobie coś i twierdzisz że to jedyna słuszna odpowiedź
@Simfecstio: to że żyję i mogę wykorzystać to życie jak mi się podoba
dla kogoś tak nijakiego jak ty z pewnością, pewnie jakby żonka była bezpłodna to byś w---------ł z domu
Są tacy co wierzą, że bycie dobrotliwym i szczodrym da im lepszą pozycję w życiu wiecznym po śmierci.
To najlepsza inwestyvja.