Wpis z mikrobloga

@StdPtr: no nie do końca, fajnie się przeżywa młode lata nie myśląc o rodzinie, zero obowiązkow, tylko wkoncu nadchodzi taki etap życiowy ( wiek, załamanie zdrowia ) ze potrzebujemy opieki i co wtedy, trafiamy do domu opieki ? Nikt nawet nie przyjdzie zapytać jak się masz, znajomości przemijają, a rodzina jest wieczna :)
  • Odpowiedz
W posiadaniu dzieci chodzi przede wszystkim o wspólne spędzanie czasu, gdy dzieci są małe

@tak-nie-wiem: Na otrzeźwienie. Te " szczęśliwe czasy" to kilka minut w ciągu dnia, a większość będzie to wyglądać tak:
pijmleko - >W posiadaniu dzieci chodzi przede wszystkim o wspólne spędzanie czasu, gd...
  • Odpowiedz
nie do końca, bo liczy się jak do tej śmierci dotrzesz. Czy umrzesz spełniony, bo wiele zobaczyłeś/zrobiłeś itp czy umrzesz np. w skrajnym ubóstwie bo nie miałeś kasy na leczenie

@czuczupikczu: Czyżby? Po mojej śmierci wszystkim włącznie ze mną będzie wszystko jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
On chociaż wrzucił. Ty nie pokazałeś tych badań o których wspominasz.

@coolcooly22: prowadzimy sobie spokojną kulturalną rozmowę, a ty napinasz się jak baranie jaja. Idź szukać szczeniackiego fermentu gdzie indziej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Na otrzeźwienie. Te " szczęśliwe czasy" to kilka minut w ciągu dnia, a większość będzie to wyglądać tak

@pijmleko: chyba nigdy nie miałeś styczności z dziećmi, skoro te filmy traktujesz poważnie, nawet rodzice lejący boki w tle, nie traktują tego poważnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Upraszczanie rzeczywistości takimi filmikami świadczy tylko o tobie, a właściwie to taki komunikat jak bardzo nie wiesz o czym piszesz, bo
  • Odpowiedz
@Cadfael

@Simfecstio: nie no, wiadomo, nie masz gówniaka to zostaje ci ćpanie xD jaki ty musisz być pusty i żaden, skoro dopiero zalanie baby nadaje sens twojemu życiu

Ale jesteś trollem xd w co tobie nadaje sens życiu? Każdemu coś innego ale jednak dzieci są kluczowe. W sumie dobrze że tacy jak ty się nie rozmnażają.
  • Odpowiedz
w co tobie nadaje sens życiu?

@Simfecstio: to że żyję i mogę wykorzystać to życie jak mi się podoba

Każdemu coś innego ale jednak dzieci są kluczowe.

dla kogoś tak nijakiego jak ty z pewnością, pewnie jakby żonka była bezpłodna to byś w---------ł z domu
  • Odpowiedz
@tak-nie-wiem: No, ja już słyszałam w moim mieście jak ci prawilnie dorośli na WŁASNE DZIECI mówili mały gnój i inne takie. Także ja podziękuje za taką kulturę.
  • Odpowiedz