Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

greedy_critic +43
Asiulka już się wybolcowała i nie szuka przygód bo wie czego chce. Chce założyć rodzinę, mimo że już to zrobiła. Czego nie rozumiesz? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet #heheszki
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet #heheszki
źródło: image_picker_3C9BF7AB-4775-4AAF-B180-0763FD37E939-451-000000060992221E
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@dzieju41: dlatego lepiej samemu p-----------ć i nie mieć dużych oszczędności
źródło: Eddie-Murphy-thinking-meme-2pzj16
Pobierz@tak-nie-wiem: Na otrzeźwienie. Te " szczęśliwe czasy" to kilka minut w ciągu dnia, a większość będzie to wyglądać tak:
@czuczupikczu: Czyżby? Po mojej śmierci wszystkim włącznie ze mną będzie wszystko jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aneta-liszewska: xD
@coolcooly22: prowadzimy sobie spokojną kulturalną rozmowę, a ty napinasz się jak baranie jaja. Idź szukać szczeniackiego fermentu gdzie indziej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@pijmleko: chyba nigdy nie miałeś styczności z dziećmi, skoro te filmy traktujesz poważnie, nawet rodzice lejący boki w tle, nie traktują tego poważnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Upraszczanie rzeczywistości takimi filmikami świadczy tylko o tobie, a właściwie to taki komunikat jak bardzo nie wiesz o czym piszesz, bo
Ale jesteś trollem xd w co tobie nadaje sens życiu? Każdemu coś innego ale jednak dzieci są kluczowe. W sumie dobrze że tacy jak ty się nie rozmnażają.
@tak-nie-wiem: rozsiewasz fake newsy, super kultura. Podaj źródło badań. Wymyślasz sobie coś i twierdzisz że to jedyna słuszna odpowiedź
@Simfecstio: to że żyję i mogę wykorzystać to życie jak mi się podoba
dla kogoś tak nijakiego jak ty z pewnością, pewnie jakby żonka była bezpłodna to byś w---------ł z domu
Są tacy co wierzą, że bycie dobrotliwym i szczodrym da im lepszą pozycję w życiu wiecznym po śmierci.
To najlepsza inwestyvja.