Wpis z mikrobloga

@Cadfael jakie histeryczne. Musisz być bardzo złym znajomym. Ogólnie nawet przez internet jesteś irytujący. Xd a brak ideowości jeszcze podważa to że chciałbym mieć takiego znajomego. Po co dotrzymać słowa skoro się to tobie nie opłaca? Xd w sumie popatrz sobie co żałują starzy ludzie. Braku dzieci xd niedługo skończysz szkole. Dorośniesz i uznasz że dzieci to nie taki zły pomysł.
  • Odpowiedz
No, ja już słyszałam w moim mieście jak ci prawilnie dorośli na WŁASNE DZIECI mówili mały gnój i inne takie. Także ja podziękuje za taką kulturę.

@SarahC: Przecież określenie "gówniak", które jest bardzo, ale to bardzo pejoratywne, jest bardzo popularne na wykopie i innych społecznościówkach, ale to zupełnie nic nie znaczy poza tym, że nie każdy nadaje się do posiadania dzieci (stąd strasznie nie lubię mody na posiadanie lub nieposiadanie
  • Odpowiedz
@tak-nie-wiem: Nie gówniak, tylko gnój. Gnój jest starsze i tak jeszcze starzy ludzie czasem wołają ale nie jest to miłe ani nie ma być miłe. Jest obraźliwe i tak to trzeba odbierać. A tego twojego gówniaka też już prawie nikt nie używa bo weszło słowo bombel, masz nieaktualną bibliotekę.
  • Odpowiedz
@Cadfael: właśnie potwierdzilas to co napisałem że rodzina będzie z tobą do końca, Ty też kwalifikujesz się jako roddzina więc się liczy, wyobraź sobie teraz że twój dziadek nie miałby dzieci i wnuków, każdy by miał na niego wysrane, bo nie wierzę że koledzy ze szkolnej ławki jeździli by do niego w odwiedziny :)
  • Odpowiedz
@aneta-liszewska: nic nie potwierdziłam autyku, moja rodzina na całą placówkę była wyjątkiem.

bo nie wierzę że koledzy ze szkolnej ławki jeździli by do niego w odwiedziny :)

mojego dziadka akurat odwiedzali koledzy z byłej roboty. tylko to najpierw trzeba nie być przegrywem i mieć kolegów.
  • Odpowiedz
@Cadfael: nie uważam że „twoja rodzina” w takiej sytuacji była wyjątkiem, każda rodzina troszczy się o najbliższych, tylko jakieś skrajne patologie albo skłócone rodziny to wyjątek od reguły : p z tymi kolegami i przegrywem to akurat nie trafiłaś, mam żonę i dwójkę dzieci hehe, nie nie jestem piwniczakiem z łykopu ; ))
  • Odpowiedz