@Cadfael jakie histeryczne. Musisz być bardzo złym znajomym. Ogólnie nawet przez internet jesteś irytujący. Xd a brak ideowości jeszcze podważa to że chciałbym mieć takiego znajomego. Po co dotrzymać słowa skoro się to tobie nie opłaca? Xd w sumie popatrz sobie co żałują starzy ludzie. Braku dzieci xd niedługo skończysz szkole. Dorośniesz i uznasz że dzieci to nie taki zły pomysł.
No, ja już słyszałam w moim mieście jak ci prawilnie dorośli na WŁASNE DZIECI mówili mały gnój i inne takie. Także ja podziękuje za taką kulturę.
@SarahC: Przecież określenie "gówniak", które jest bardzo, ale to bardzo pejoratywne, jest bardzo popularne na wykopie i innych społecznościówkach, ale to zupełnie nic nie znaczy poza tym, że nie każdy nadaje się do posiadania dzieci (stąd strasznie nie lubię mody na posiadanie lub nieposiadanie
@tak-nie-wiem: Nie gówniak, tylko gnój. Gnój jest starsze i tak jeszcze starzy ludzie czasem wołają ale nie jest to miłe ani nie ma być miłe. Jest obraźliwe i tak to trzeba odbierać. A tego twojego gówniaka też już prawie nikt nie używa bo weszło słowo bombel, masz nieaktualną bibliotekę.
@Cadfael: właśnie potwierdzilas to co napisałem że rodzina będzie z tobą do końca, Ty też kwalifikujesz się jako roddzina więc się liczy, wyobraź sobie teraz że twój dziadek nie miałby dzieci i wnuków, każdy by miał na niego wysrane, bo nie wierzę że koledzy ze szkolnej ławki jeździli by do niego w odwiedziny :)
@Cadfael: nie uważam że „twoja rodzina” w takiej sytuacji była wyjątkiem, każda rodzina troszczy się o najbliższych, tylko jakieś skrajne patologie albo skłócone rodziny to wyjątek od reguły : p z tymi kolegami i przegrywem to akurat nie trafiłaś, mam żonę i dwójkę dzieci hehe, nie nie jestem piwniczakiem z łykopu ; ))
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierza co? liczyłeś na przyklaskiwanie? xD
nastukanie
źródło: 8d435984fc7305802d1b98bd45eca886
Pobierz@SarahC: Przecież określenie "gówniak", które jest bardzo, ale to bardzo pejoratywne, jest bardzo popularne na wykopie i innych społecznościówkach, ale to zupełnie nic nie znaczy poza tym, że nie każdy nadaje się do posiadania dzieci (stąd strasznie nie lubię mody na posiadanie lub nieposiadanie
mojego dziadka akurat odwiedzali koledzy z byłej roboty. tylko to najpierw trzeba nie być przegrywem i mieć kolegów.