mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
lxdead
@mirko_anonim: o panie, odpuść se portale bo tylko deprechy sie nabawisz. Chyba, ze jestes jak brat bliźniak Gosslinga xd Próbuj na conventach, koncertach itp. Eventach. Ostatecznie pielgrzymka xd
34
lxdead
@thorgoth: Ok płatku śniegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poczytaj czym jest porównanie i czemu służy xd
9
donttalktome
donttalktome
@thorgoth: weź już utkaj kukoldzie i wracaj do swojej starej baby xD
9
thorgoth
@lxdead: porównanie ludzi do przedmiotów (samochodow) sprawia że wydajesz mi się wyjątkowo parszywym gowno-człowiekiem.
Czarno, nie musisz odpisywać bo już nie zobacze
6
h.....a
@mirko_anonim Speed dating albo w kolejce do lekarza.
4
thorgoth
@lxdead: jeżeli masz 37 lat i uważasz swoje rowiesniczki za odpady i stare baby tylko dlatego że mają tyle lat co ty to w pełni zasługujesz na bycie przegrywem ¯\(ツ)/¯
4
scout-scout
@mirko_anonim: Daj ogłoszenie na olx że przygarniesz kobietę z bombelkami. Nie zapomnij dodać że zarabiasz powyżej 10k.
Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Edit: Bym zapomniał. Za poradę 200pln może być blik. XD
3
lxdead
@thorgoth: nie, jeszcze mi brakuje do tego lvla sporo expa, ale i tak wziąłbym to za komplement. W tym swiecie tylko przegrywy sa cos warte. Poczekaj, az ktos wpadnie na pomysl na zagospodarowanie tej siły (odsyłam do Boga Imperatora Diuny - tam jest fajnie wyłożone do czego na dluzsza metę moze doprowadzic „chów” takiej grupy w społeczeństwie).

Co do kobit, zawsze lepiej mierzyć w mlodsza partnerkę. Taka 30+ kobita czesto
3
s.....r
s.....r
@Amigoyamigo: Same here, ale dyzurne kukoldy jak @thorgoth czy @Cztero0404 beda projektowac, ze to niemozliwe albo ze jestem "przegrywem ktory boi sie dojrzalych kobiet" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
3
lxdead
@Niedobry: w przypadku konfliktu w naszym p---------u to dopiero Ci pokażą jak kończą przegrywy ( ͡° ͜ʖ ͡°) I o ile teraz takiego Ivana i Misze ichniejsza władza zachęca $$$ - przeliczając na nasze cos okolo 100 tys. Moze troche ponad - tak nasza wypchnie Cię siłą na front, a te Julki, Lemparty i cała reszta będzie na takich donosić, urządzać polowania gdybys planował zwiać, albo
3
lxdead
@thorgoth: podziękował, stara baba to gorsza rzecz jak stary grat - ten z czasem nabiera na wartosci xd
2
P.....2
P.....2
@mirko_anonim: Na pewno nie w Polsce.
1
s.....2
@mirko_anonim: 30 lat to za późno, został jedynie sznur
1
J.....R
@mirko_anonim: jak wyglądasz jak człowiek, czyli zajebiście nie jesteś turbo zakolakiem to człowiek ma większe powodzenie mając 35 lat niż 25. Tylko no takie kobiety 26-33 celuje, raczej, a nie w prime Julki 21 lat
1
J.....R
Takie młodsze to tylko się na żywo potrafią zakręcić, ale na APCE zwykle jak nie szukają sugar daddiego to mają ten wiek ustawiony bardziej obok siebie...
1
Amigoyamigo
@mirko_anonim: na tinderze. Mam 30 i sie spotykam z 20latkami
1
thorgoth
@schweizer: raczej jesteś zwykłym debilem który nie ogarnia czytanego tekstu ¯\(ツ)/¯
1
K.....e
K.....e
@mirko_anonim: na studiach podyplomowych h, szkole językowej (ja fajną julkę znalazłem)
1
git_commit
I o ile teraz takiego Ivana i Misze ichniejsza władza zachęca $$$ - przeliczając na nasze cos okolo 100 tys. Moze troche ponad - tak nasza wypchnie Cię siłą na front, a te Julki, Lemparty i cała reszta będzie na takich donosić, urządzać polowania gdybys planował zwiać, albo sie kryc. Poza pogarda po powrocie z takiej zabawy nic nie bedzie na Ciebie czekac XD

@lxdead: a polskojezyczni politycy nastepnie przywlaszcza
1