Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Daj ogłoszenie na olx że przygarniesz kobietę z bombelkami. Nie zapomnij dodać że zarabiasz powyżej 10k.
Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Edit: Bym zapomniał. Za poradę 200pln może być blik. XD
  • Odpowiedz
Mirki gdzie szukać kobiety jak ma się 30 lat??

@mirko_anonim: W tym wieku to jak szukanie igły w stogu siana, zazwyczaj jeszcze się da poprzez grono znajomych, na portalach randkowych to już bardziej jest to rozmowa kwalifikacyjna niż jakieś powiedzmy zapoznanie luźne. Ogólnie trudno.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mój kolega, przesympatyczny inteligentny facet który zdaniem manosfery nie powinien mieć cienia szansy na partnerkę ze wzgledu na wygląd - nieduży wzrost, zakola, lekka siwizna w wieku 37 lat - zapisał się na chór.
Jest jednym z dwóch chłopów w 47 osobowej grupie.

I jest bardzo wymasowany pod względem randkowania. Co prawda dziewczyny na tym chórze to nie są 20-letnie imprezowiczki tylko kobity w jego kategorii wiekowej ale to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak wyglądasz jak człowiek, czyli zajebiście nie jesteś turbo zakolakiem to człowiek ma większe powodzenie mając 35 lat niż 25. Tylko no takie kobiety 26-33 celuje, raczej, a nie w prime Julki 21 lat
  • Odpowiedz
Takie młodsze to tylko się na żywo potrafią zakręcić, ale na APCE zwykle jak nie szukają sugar daddiego to mają ten wiek ustawiony bardziej obok siebie...
  • Odpowiedz
@lxdead: jeżeli masz 37 lat i uważasz swoje rowiesniczki za odpady i stare baby tylko dlatego że mają tyle lat co ty to w pełni zasługujesz na bycie przegrywem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@thorgoth: nie, jeszcze mi brakuje do tego lvla sporo expa, ale i tak wziąłbym to za komplement. W tym swiecie tylko przegrywy sa cos warte. Poczekaj, az ktos wpadnie na pomysl na zagospodarowanie tej siły (odsyłam do Boga Imperatora Diuny - tam jest fajnie wyłożone do czego na dluzsza metę moze doprowadzic „chów” takiej grupy w społeczeństwie).

Co do kobit, zawsze lepiej mierzyć w mlodsza partnerkę. Taka 30+ kobita czesto
  • Odpowiedz
@lxdead: porównanie ludzi do przedmiotów (samochodow) sprawia że wydajesz mi się wyjątkowo parszywym gowno-człowiekiem.
Czarno, nie musisz odpisywać bo już nie zobacze
  • Odpowiedz