Aktywne Wpisy

OwyBEB +7
Nie wiem czy to dobre miejsce na takie zapytanie, ale może ktoś mi doradzi. Otóż poznałem dziewczynę, zaręczyliśmy się i postanowiliśmy kupić mieszkanie. Miasto wojewódzkie 82 m2, cena 970 tys. w systemie 20/80 czyli 20% wkładu własnego, a przy oddaniu nieruchomości przez dewelopera 80% (blok się obecnie buduje).
W listopadzie 2025 zapłaciliśmy 20%, wkładu własnego podpisując umowę deweloperską, a pozostała część czyli wspomniane 80% gdy mieszkanie zostanie oddane przez dewelopera w III kwartale
W listopadzie 2025 zapłaciliśmy 20%, wkładu własnego podpisując umowę deweloperską, a pozostała część czyli wspomniane 80% gdy mieszkanie zostanie oddane przez dewelopera w III kwartale
źródło: 9d572fb9-ea1c-4e45-b946-0b9c2a9fc279_cesja-praw-z-umowy-deweloperskiej-780x470
Pobierz
ulath +20
Chyba już od roku nie kupuje #chipsy ani paluszków. Po prostu piekę sobie takie paluchy :-) polecam zdrowo, tanio i są pyszne :-)
#gotowanie #gotujzwykopem
#gotowanie #gotujzwykopem
źródło: 39845
Pobierz

@kukold: ROFL
Edited: tyle to zarabia 1% jeżeli nie mniej
@kukold: mialem napisac powazniej ale widze, ze ubiegl mnie @gorobei wiec napisze mniej powaznie: XDDDDDDDDDDD
obejrzyj sobie nagranie z kanału rehabroom w tym temacie zamiast ciagle powielać te głupoty o niskiej średniej (!!!) zarobków na OF.
Ja jako truecel tez mogę sobie zalożyć tam konto, wrzucić parę zdjęć zarobić dokładnie 0 USD i też będą wliczony do średniej.
Po drugie to najwiecej kasy to tam i tak leci poza oficjanymi kanałami płatności, najwięcej koszą za płatne discordy, kanały telegram/snapchat czy customowe nagrania dla
Równie dobrze możesz napisać, że Twoja przyszła partnerka musi mieć czerwone paski na każdym świadectwie w gimnazjum - to tak samo świadczy o inteligencji.
Poszukiwania kobiety zacznij od przewartościowania. Nie kasa, nie wykształcenie i zawód definiują inteligencję. Nie zwracaj na to uwagi w pierwszej kolejności i nie chwal się
Komentarz usunięty przez autora
Plus 8 k brutto to nie są mega dobre zarobki
Plus to że jakaś laska lepiej zarabia nie znaczy że będzie chciała ta kase wydawać na wspólne życie, może być tak że co zarobi będzie miała na siebie a ty będziesz płacił
Możliwe że taka kobieta cię będzie motywować do ciągłej gonitwy żeby dogonić lepiej prosperującego kolegę i się rozwiniesz, gorzej jak pójdzie ta stronę że się zaczniesz
Pozdrawiam, testerka klikająca jak małpka, zarabiająca niewiele mniej niż ty, a niezbyt ambitna i bystra. Mam sporo znacznie lepiej wykształconych koleżanek i bardziej oczytanych, tylko ich branże mają niskie stawki.