Wpis z mikrobloga

OF, są wyjątki ale >50% pracujących tam kobiet zarabia w dziesiątkach tysięcy miesięcznie

@kukold: ROFL

Edited: tyle to zarabia 1% jeżeli nie mniej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
wymagający-sympatyk-24: @gorobei
obejrzyj sobie nagranie z kanału rehabroom w tym temacie zamiast ciagle powielać te głupoty o niskiej średniej (!!!) zarobków na OF.
Ja jako truecel tez mogę sobie zalożyć tam konto, wrzucić parę zdjęć zarobić dokładnie 0 USD i też będą wliczony do średniej.
Po drugie to najwiecej kasy to tam i tak leci poza oficjanymi kanałami płatności, najwięcej koszą za płatne discordy, kanały telegram/snapchat czy customowe nagrania dla
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

czyli 8k brutto). Jestem wykształconym człowiekiem, programistą 20k i wolałbym, aby w moim związku nie było za dużej różnicy zarobków

Równie dobrze możesz napisać, że Twoja przyszła partnerka musi mieć czerwone paski na każdym świadectwie w gimnazjum - to tak samo świadczy o inteligencji.
Poszukiwania kobiety zacznij od przewartościowania. Nie kasa, nie wykształcenie i zawód definiują inteligencję. Nie zwracaj na to uwagi w pierwszej kolejności i nie chwal się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przykład z rajstopiarą nie dowodzi niczego. Była pierwsza na tym rynku (rynek e-prostytucji na portalu wykop) i zgarnęła za to premię. Gdyby pojawiło się 20 następnych to każda z nich 'zarobiłaby' może 1/100 tego co tamta.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim wykształcenie nie zawsze świadczy o inteligencji , osobiscie znam osoby po nawet bardzo dobrych studiach które nie są najostrzejsza kredka w piorniku ale np miały bardzo dobra pamięć
Plus 8 k brutto to nie są mega dobre zarobki
Plus to że jakaś laska lepiej zarabia nie znaczy że będzie chciała ta kase wydawać na wspólne życie, może być tak że co zarobi będzie miała na siebie a ty będziesz płacił
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ogólnie rzecz biorąc kobiecie zaczynasz imponować od momentu gdzie ona się nie może zbliżyć do tego poziomu , jak znajdziesz bardzo dobrze wykształcona z dużą kasą to twoje 20 k będzie dla niej śmieszne i zawsze będzie patrzyła na tych co mają 100 k
Możliwe że taka kobieta cię będzie motywować do ciągłej gonitwy żeby dogonić lepiej prosperującego kolegę i się rozwiniesz, gorzej jak pójdzie ta stronę że się zaczniesz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
błyskotliwy-innowator-43: xD Cieszę się, że poznałam się z mężem gdy obydwoje byliśmy biedni. Przynajmniej randki nie wyglądały jak rozmowa kwalifikacyjna.

Pozdrawiam, testerka klikająca jak małpka, zarabiająca niewiele mniej niż ty, a niezbyt ambitna i bystra. Mam sporo znacznie lepiej wykształconych koleżanek i bardziej oczytanych, tylko ich branże mają niskie stawki.
  • Odpowiedz