"Był skazany za porwanie, siedział w celi dla niebezpiecznych więźniów, a prokuratura wiąże go z trójmiejskim gangiem sutenerów" - przypomniał dziennik.
@JAn2: sutenerstwo tak se czasem myślę że wstąpilbym do policji tylko po to by móc takich gnębić. No i pdf też gnębić. Myślę że wynagrodziloby mi to bycie opluwanym przez resztę społeczeństwa.
@Gieremek: to nie jest kwestia krótkiej ławy, tylko aspiracji Kaczyńskiego, który boi się, że kolejny kandydat zerwie się z smyczy. Przecież jakby taki Błaszczak, albo Czarnek został prezydentem, to prezesowi PiS zostałoby popełnić ciche s---------o w kiblu.. Ba, zaryzykuje, że wiele politykom PiS wystarczyłoby zająć drugie miejsce w wyborach, żeby przejąć partię
@JAn2: imo się całkiem nieźle wybronił: to są pierdołowate zarzuty bez znaczenia. Bardziej mnie ciekawi ponoć przegrany proces z byłym szefem Muzeum historii Iiwś
https://tvn24.pl/polska/prezes-ipn-kontaktowal-sie-z-bylym-czlonkiem-gangu-sutenerow-ustalenia-rzeczpospolitej-st8067296
"Był skazany za porwanie, siedział w celi dla niebezpiecznych więźniów, a prokuratura wiąże go z trójmiejskim gangiem sutenerów" - przypomniał dziennik.
#neuropa #4konserwy #bekazpisu #polityka
- Miej aspiracje do jednego z najważniejszych stanowisk politycznych w kraju
- Rób sobie zdjęcia z sutenerem
Czy PiS naprawdę ma tak krótka ławkę, że nie potrafią wystawić kogoś, kto myśli choć troche o własnej przyszłości? XD
tak se czasem myślę że wstąpilbym do policji tylko po to by móc takich gnębić. No i pdf też gnębić.
Myślę że wynagrodziloby mi to bycie opluwanym przez resztę społeczeństwa.
Z całą resztą można się zgodzić