Wpis z mikrobloga

@KapitanKam: Na pocieszenie, pomyśl sobie o tysiącach kobiet co myślały że zarobią miliony na OF, a sprzedały swoją intymność w internecie za 50 dolarów, bo znalazło się tylko kilku spermiarzy. Zdjęcia tych bab będą gdzieś w internecie albo u jakiegoś spermiarza na dysku prawdopodobnie do końca istnienia elektronicznych środków zapisu, w zamian za równowartość jednego dnia roboczego w normalnej robocie. XD
  • Odpowiedz
@recesja: Ja mam to w doopie, ale jak OP daje do zrozumienia, że można zazdrościć, albo czuć niesprawiedliwość, bo jakaś labadziara zarobiła miliony to dałem mu do zrozumienia, że to tylko wierzchołek góry lodowej a pod powierzchnią wody jest tysiące kobiet które się skompromitowały na wieczność. Także nie ma co się zamartwiać jedną labadziarą milionerką.
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: w ten sposób, ja sie uczepiłem bo słowo pociecha dla mnie dość dużo znaczy, są rzeczy w których mimo gówna w jakim żyjemy można odnaleźć pocieche i przy nich odpocząć troche od tego zepsutego świata, żeby nie stać sie jego częścią.
  • Odpowiedz
@okradzione: Trudno się z Tobą nie zgodzić. Mnie by męczyło psychicznie jakby moje zdjęcia latały w internecie. I też odnoszę się właśnie do indywidualnej kwestii moralnej czy psychicznej takiej baby co wrzuciła gołe zdjęcia do neta i nic z tego nie miała. Jednak w przypadku tego co dzisiejsze społeczeństwo akceptuje to masz 100% racji.
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: Zabrzmię trochę jak jakiś stary boomer, ale myślę, że to będzie dobry przykład. Dobre kilkanaście lat temu u mnie w mieście, w szkołach była znana pewna dziewczyna(a miała z ponad 20lat), trzeba powiedzieć otwarcie, że była atrakcyjna, brała udział w jakichś konkursach piękności czy coś, nie do końca ogarniam ten temat, ale pewnego razu zrobiło się o niej jakoś bardzo głośno, po czym się dowiedziałem, że wypłynęło jej nagie
  • Odpowiedz
@KapitanKam: Jak już wyżej napisali- mediana zarobków na OF to 800 zł, w dodatku powiększona przez ten promil, który zarabia tysiące. No i ten promil akurat tak się składa, że reklamuje OF i nagania inne dziewczyny na uczestnictwo- kwestia na ile zamieszany jest w to właściciel OF, który zarabia z tego setki mln dolarów. Teksty, że to sztuka i pomoc dla młodych dziewczyn to xD.
  • Odpowiedz
No to miłej pracy w poniedziałek faceci, co o 5 pobudka i potem 10h z-----------a fizycznie z dodatkiem mobbingu?

@KapitanKam: Przecież zawsze możesz zostać pranksterem na tiktoku czy patostreamerem na yt. Nie wiem, co cie ogranicza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Na pocieszenie, pomyśl sobie o tysiącach kobiet co myślały że zarobią miliony na OF, a sprzedały swoją intymność w internecie za 50 dolarów, bo znalazło się tylko kilku spermiarzy. Zdjęcia tych bab będą gdzieś w internecie albo u jakiegoś spermiarza na dysku prawdopodobnie do końca istnienia elektronicznych środków zapisu, w zamian za równowartość jednego dnia roboczego w normalnej robocie. XD

@DoktorNauk: Przecież to idzie w kierunku "you go girl" i
  • Odpowiedz
Na pocieszenie, pomyśl sobie o tysiącach kobiet co myślały że zarobią miliony na OF, a sprzedały swoją intymność w internecie za 50 dolarów, bo znalazło się tylko kilku spermiarzy. Zdjęcia tych bab będą gdzieś w internecie albo u jakiegoś spermiarza na dysku prawdopodobnie do końca istnienia elektronicznych środków zapisu, w zamian za równowartość jednego dnia roboczego w normalnej robocie. XD

@DoktorNauk: ale tak szczerze to co z tego że takie
  • Odpowiedz