Wpis z mikrobloga

No to miłej pracy w poniedziałek faceci, co o 5 pobudka i potem 10h z-----------a fizycznie z dodatkiem mobbingu?

@KapitanKam: cuckoldy z----------ą na to by szmulowi wpłacać
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Trochę tak, ale też nie podejrzewam, żeby to wydała na coś sensownego. Będą torebki za pięciocyfrowe kwoty, superauta, inne pierdy. Zresztą, tak czy inaczej jakakolwiek kolektywna zrzutka na internetowego szona jawi mi się jako upadek cywilizacji, a co dopiero w takiej kwocie XD
  • Odpowiedz
Będą torebki za pięciocyfrowe kwoty, superauta, inne pierdy.

@PanKapusta: a potem ten hajs się rozejdzie na ekspedientkę w sklepie, dealera samochodów i tak dalej. Czyli pieniądz zostanie w obrocie.

jakakolwiek kolektywna zrzutka na internetowego szona jawi mi się jako upadek cywilizacji, a co dopiero w takiej kwocie XD

@PanKapusta: tutaj się zgodzę. Prostytutki raczej przez większość czasu trwania naszej cywilizacji były uważane, ze gorsze.
  • Odpowiedz
@KapitanKam: BRUTALNY, PREDETERMINIZM GENETYCZNY wszystko jest już przesądzone od momentu poczęcia dostajemy kod genetyczny. Pokaż mi twoje drzewo genalogiczne a wywrożę ci przyszłość:
- Symetria twarzy, wysokość, struktura ciała GENY
- IQ GENY
- ZDROWIE GENY
- POZYCJA SPOŁECZNA GENY
- MOŻLIWOŚĆ RUCHANIA
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: zdjęcia z of bardzo rzadko wyciekają.
Tamci ludzie to potrafią płacić ale nie pobierać xD

Prędzej doszukasz się filmów i zdjęć z końca internetu niż czegoś z of co nie lata od dłuższego czasu
  • Odpowiedz