Wpis z mikrobloga

@katopa nie zawsze chodzi w życiu o pieniądze, oczywiście możesz się porównywać z chirurgiem ale on się musi babrac w czyjejś krwi i trzewiach , ty sobie siedzisz na dupie
Plus pomysł sobie o ludziach co zarabiaja z 4 k na rękę i czy faktycznie masz tak źle
  • Odpowiedz
@katopa: Jakość życia nawet przeciętnego programisty czy innego ziuta z it z ~12k na rękę co każdy tyle ma po 2-3 latach, a porównaniu do lekarza z--------------o na dyżury, nieregularne godziny pracy, często duży stres i często praca brudniejsza niż na budowie za pare tysi więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nie wiem jak można twierdzić że lekarze mają lepszą jakość życia
  • Odpowiedz
  • 1
@katopa przecież Sweeney poza cyckami to średnia jest, odpal sobie zdjęcia samej twarzy żeby się nie rozpraszać ( ͡º ͜ʖ͡º) Ana de Armas jest dużo lepsza.
  • Odpowiedz
Już niemalże jak otworze lodówkę to te jej c--e widze. Już mi się nimi rzygać chce. Jak widze te jej c--e to już nawet na nie nie patrze. Ana De Armas to jest klasa sama w sobie, żadne c---i jej nie przebiją.
  • Odpowiedz
@katopa: nie było mnie słychać więc powtórzę jeszcze raz, co już pisałam na wykopie. Zapominacie jeden z drugim programista15k, że lekarze mają coś takiego jak dyżury i pracę w święta. I tak jak wyżej pisali, te kokosy to się zarabia często kosztem swojego zdrowia, po specce i kosztem pacjentów bo jak robisz kolejny już dyżur 24 z kolei to nie jest to możliwe żebyś myślał klarownie. Jakbyście wy robili 300h/miesiąc
  • Odpowiedz
Ja się przyglądałem pracy dentystów jak robiłem im tam różne rzeczy z kompami itd. i nie chciałbym tam pracować, taki dentysta to potrafi siedzieć na tym swoim fotelu i przez 3 godziny praktycznie bez ruchu z głową w nienaturalnej pozycji dłubać w kogoś mordzie nawet przez kilka godzin i to jeszcze pewnie wiercenie tych zgniłych ząbków unosi się w powietrzu bo nie wszystko zostanie wyłapane przez urządzenia. 3-4 godziny czekałem raz na
  • Odpowiedz
kiedyś na rezydenturze dostawali całe nic więc kilka lat trzeba było wyczarować pieniądze z doopy zanim zaczęło się zarabiać.

@biskup2k: j---ć lekarzy w Polsce, to j----e mongoły są co oszukiwali na studiach, że się uczą, a jeszcze chcą prywatnie leczyć. Za samo powiedzienie, żeby pacjent zrobił badanie i przyniósł wyniki każą sobie płacić 200 zł za nic, no jakbym k---a wiedział, to bym przyniósł. Śmiechu warte.
  • Odpowiedz
nie wiem jak można twierdzić że lekarze mają lepszą jakość życia

@torpeda_ no a ktoś w ogóle szanuje jeszcze lekarzy? Ja na pewno nie, zawsze trafiają się jakieś zjeby, niezależnie od specjalizacji...
  • Odpowiedz