Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +98
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
yahoomlody +131
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

źródło: image
PobierzNo i ta po lewej mimo wszystko jest ładniejsza
b---t nie rozwiązuje wszystkich problemów.
źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-11-30_121257_www.google.pl
Pobierz20-30 lat temu każdy kto miał dryg do nauki chciał zostać adwokatem. Wtedy prawnicy w wolnych zawodach robili fortuny i zarabiali więcej od lekarzy. Od ok. 2005 r. nastąpiła zmiana i teraz lekarze często już na rezydenturze zarabiają więcej od adwokatów z nie małym doświadczeniem.
@biskup2k: Tu właśnie jest problem. Żeby zostać lekarzem trzeba mieć rodziców z kasą. Bo jeszcze do niedawna żeby zacząć zarabiać sensowne pieniądze trzeba było dotrwać do zrobienia specjalizacji. Czyli w praktyce rodzice utrzymują cię do 30 albo i dłużej.
A w wypadku zawodów IT dobrą kasę można było zarabiać już po
uświadomcie sobie wreszcie, że jesteście zwykłymi robolami jak na taśmie xD
ty myslisz ze takie cos jak medycyna estetyczna moze funkcjonowac na kazdej ulicy w czasach innych niz prosperity?
w leb sie puknij xD
Komentarz usunięty przez moderatora