Wpis z mikrobloga

W ramach swojej działalności na YouTube (#biedayoutuber) staram się wykraczać poza typowe ramy gadania o gierkach, więc tym razem poza zwykłą recenzją Dragon Quest III HD-2D Remake zawarłem w filmie pierwszy na #polskiyoutube wideo felieton o tym jak powstała seria DQ i jak stworzyła gatunek #jrpg wywołując fenomen kulturowy w Japonii i inspirując ludzi, którzy potem stworzyli #gry takie jak #darksouls czy #nierautomata. Narobiłem się przy tym filmie okropnie, więc wybaczcie, że wrzucam tyle tagów. Najchętniej dodałbym znalezisko ale nie wiem czy się nadaje i czy nie zostanę zakopany ( ͡° ʖ̯ ͡°) Grę ogrywałem na Steam Decku i na Switchu. #dragonquest #dragonball #gruparatowaniapoziomu #konsole #playstation #switch #nintendoswitch #steamdeck
Antosh - W ramach swojej działalności na YouTube (#biedayoutuber) staram się wykracza...
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Setivar: bardzo dziękuję! Cieszę się, że się podobało ^^ Youtube czasem lubi olewać subskrybentów, więc polecam też obserwację tagu #biedayoutuber bo zawsze dorzucam też tu linki do nowych filmów po publikacji :D
  • Odpowiedz