Aktywne Wpisy
Wilk__95 +105
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak nie to stara kadra cie zje na śniadanie i ostentacyjnie omijając będzie cie miała za szczyla. ( ͡º ͜ʖ͡º) Tak myślę że jakby nas zasypało na tydzień to oni by wynaleźli lek na raka, zlikwidowaliby głód na świecie i w 1 dzień zakończyliby wojnę na Ukrainie.
Serio lubię tę robotę.
I ta mina Janusza drivera z krwi i kości co starem na 3 kołach z cysterna wódki schowaną pod kołdrą bez mapy, jechał 2 tygodnie do Paryża ratować reputację polski i uczyć Francuza kultury za prl gdy zobaczył ze przed ruszeniem jadę na szczocie szorując dach naczepy i konia.(ʘ‿ʘ)
#bekaztransa #pracbaza #zima #ciezarowki #heheszki #hobby
źródło: temp_file4869625543058421414
PobierzNie odśnieżasz i śnieg/lód spadnie komuś na maskę? Twoja wina bo nie odsniezyles.
Logiczna pętla w której niezależnie co wybierzesz to ktoś uzna cię za idiotę. Pozostaje jedynie sprawdzić co jest mniejszym ryzykiem - regres z OC za śnieg i karambol za tobą czy kalectwo za spadnięcie z naczepy na beton ( ͡° ͜ʖ
Moim zdaniem w szkołach nie powinni straszyć dzieci kopaniem rowów tylko właśnie zostaniem kierowcą zawodowym