Aktywne Wpisy
czahrolek98 +1
W sumie jak to jest, że niby jedna z najlepszych 9 nie potrafi wpakować hattricka drużynom typu Malta i San Marino, a haaland to na czilku robi?
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Jaqubson 0
Kupując samochód z OTOMOTO ile byście byli w stanie km pojechać po niego? Odległość to jeden problem, a drugim że trzeba jechać po niego na dwa samochodu czyli angazować kogoś bliskiego
Szkoda, że nie ma czegoś takiego, że robi to gość z np otomoto za nas :( czyli to on jedzie do nas #motoryzacja #samochody #otomoto
Szkoda, że nie ma czegoś takiego, że robi to gość z np otomoto za nas :( czyli to on jedzie do nas #motoryzacja #samochody #otomoto

Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak nie to stara kadra cie zje na śniadanie i ostentacyjnie omijając będzie cie miała za szczyla. ( ͡º ͜ʖ͡º) Tak myślę że jakby nas zasypało na tydzień to oni by wynaleźli lek na raka, zlikwidowaliby głód na świecie i w 1 dzień zakończyliby wojnę na Ukrainie.
Serio lubię tę robotę.
I ta mina Janusza drivera z krwi i kości co starem na 3 kołach z cysterna wódki schowaną pod kołdrą bez mapy, jechał 2 tygodnie do Paryża ratować reputację polski i uczyć Francuza kultury za prl gdy zobaczył ze przed ruszeniem jadę na szczocie szorując dach naczepy i konia.(ʘ‿ʘ)
#bekaztransa #pracbaza #zima #ciezarowki #heheszki #hobby
źródło: temp_file4869625543058421414
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Safety first
@SloncePeruu: jak jesteś samozatrudniony to nie masz takiego obowiązku
źródło: 3cf8fc14012346d4cd94a019a33e1785
Pobierz