Aktywne Wpisy

KokiX +164
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz
jmuhha +17
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz

Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak nie to stara kadra cie zje na śniadanie i ostentacyjnie omijając będzie cie miała za szczyla. ( ͡º ͜ʖ͡º) Tak myślę że jakby nas zasypało na tydzień to oni by wynaleźli lek na raka, zlikwidowaliby głód na świecie i w 1 dzień zakończyliby wojnę na Ukrainie.
Serio lubię tę robotę.
I ta mina Janusza drivera z krwi i kości co starem na 3 kołach z cysterna wódki schowaną pod kołdrą bez mapy, jechał 2 tygodnie do Paryża ratować reputację polski i uczyć Francuza kultury za prl gdy zobaczył ze przed ruszeniem jadę na szczocie szorując dach naczepy i konia.(ʘ‿ʘ)
#bekaztransa #pracbaza #zima #ciezarowki #heheszki #hobby
źródło: temp_file4869625543058421414
PobierzWtf
Prawo europejskie wymaga pierdyliarda systemów elektronicznych, za to nie wymaga kamerek cofania, albo systemów, które ułatwią usuwać śnieg z naczepy. Logiczne.
@agiller: to moja pierwsza myśl, jak dzisiaj rano wyjrzałam za okno XDDD
@SloncePeruu: no i dlatego odśnieża żeby nie zabić kogoś przypadkiem na drodze
Co nie zmienia faktu że jest to z-----y problem systemowy na który nie ma aktualnie idealnego rozwiązania i jest to tajemnica poliszynela. Wszyscy wiedzą, nikt z tym nic nie zrobi.
Driverem nie jestem, ale myślałem kiedyś nad rzeczami typu:
- Parking z bramką i zawieszoną na wysokości niecałych 4m szczotą jak na myjni lub kawałkiem twardej gumy na tyle żeby nie uszkodzić dachu, ale żeby ten śnieg
@agiller: no i pięknie o to chodzi, aby być zadowolonym i się cieszyć z tego co robi - oby tak dalej!
@agiller: Ja tam kiedyś za takiego janusza sobie pękniętą szybę na jego ubezpieczenie wymieniłem :)
Ad.2. Na ten czas to jedyne rozwiązanie. Trzeba postawić 2 lub 3 na każdym parkingu. Jak się sprężysz to odśnieżacz 5 min.
@agiller: No mógł mieć dziwną minę jak pucowałeś przed nim konia