Aktywne Wpisy
wfyokyga +107
Oddajcie stary internet, teraźniejszy jest c-----y i będzie coraz gorszy
eternitydreamer +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Patrzcie jaki ze mnie Nostradamus xD Ledwie napisałem posta o tym jak was wyzyskują na śmieciówce B2B a tu kolejna aferka i brak wypłat xD
Napisałbym zwolnienia ale... przecież ludzie na B2B nie mają żadnych praw bo nie są pracownikami tylko kontraktorami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Po prostu z dnia na dzień ich się poinformowało że nie dostaną kasy.
Zapisy w umowie na b2b przecież ich chronią!!! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Trochę jak w tym memie o Stefanie, co to zapomniał, że nie jest w internecie. Tak "kontrakor" z GoWorka zapomniał, że nie jest już w 2022 roku.
Im szybciej to się wszystko zawali tym lepiej, z jednej strony mamy kupowanie głosów tych którzy zdecydowali że nie chce im się pracować, z drugiej kupowanie głosów tych którzy uznali że chcą obchodzić system podatkowy.
Wszystko kosztem szarego człowieka który jest na tyle głupi, że utrzymuje ten karton z gówna pracując na UOP i chcący korzystać z takich wynalazków jak
@Mathas: oby tylko kasy zarobionej na tym wcześniej nie z------i
średnia 20 000 netto = płacą 12% PIT = 2400
powinni płacić 32% = 6400
Brakuje 20% = 4000zł
300 000 CRUDiarzy na B2B * 12m * 5l * 4000zł = 72 mld zaległego PITu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°
Bardziej jednak zgniłem bo w poście na FB wypisane same najgorsze smrody, na których w żołądku coś ściska.
Sii, Avenga, Astek, Billenium, każda z tych kontraktorni ściska mnie na wymioty.
Właściwie jest jakaś szanowana kontraktornia? Jedyna jaka mi przychodzi do łba od biedy to 7N.
@BlackpillMonster: Tak i robi to masa innych dobrze i niedobrze płatnych zawodów. Specjalnie takie luki zostawiają by było miejsce na "optymizacje" podatkowe. Czy z tym skończą? Myślę że tak bo to rzeczywiście bardzo duże straty dla budżetu państwa.
@BlackpillMonster: za socjaluchow niech się weźmie. Chcesz to siedź na uop