Aktywne Wpisy
Cozwykopem +14

Lolenson1888 +53
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

Ja (31 l) jestem z dziewczyną (27 l) od prawie 3 lat i coraz częściej nachodzą mnie myśli, że to nie "to".
Pierwsze 2 lata byłem zauroczony w niej i nie zauważałem red flagów, które teraz wydają mi się oczywiste, nie wiem jak mogłem ich nie widzieć.
Dziewczyna jest chronicznie leniwa i ciągle szuka obejść, żeby jak najmniej się napracować. Skończyła licencjat, potem zaczęła magisterkę. Magisterki nie skończyła, zaczęła nowy kierunek. Skończyła ten kierunek, zaczęła pracować w zawodzie, wytrzymała niecały rok i teraz znowu kolejne studia dzienne, a pracy brak. Czyli ma 27 lat i niecały rok doświadczenia zawodowego. Mówiłem jej żeby sobie poszła na zaoczne i szukała normalnej pracy, ale ona się wtedy zdenerwowała jakbym papieża obraził.
Do tej pory utrzymywali ją rodzice, ale postawili jej ultimatum że od nowego roku nie będą jej dawać żadnych pieniędzy. Ja też nie chcę, szczególnie że:
a) i tak płacę już większość rachunków
b) ona nijak się za to nie odwdzięczy, gotować nie umie, sprzątać się jej nie chce
c) ma bardzo dużo wydatków, dopiero co mi mówiła, że z psiapsiółkami planują wylecieć do Tajlandii. Ciekawe za co XDD
Co robić? Myślicie, że jest szansa że jakoś jej przemówię do rozsądku i ona się zmieni? Czy zmarnowałem 3 lata na związek bez przyszłości?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: temp_file9111204357858921912
PobierzJak można zmotywować babe 27 letnia żeby się ogarnęła jak się robić nie chce sprzątać nie chce gotować
Życzę tylko dużej wypłaty bo Tajlandia się sama nie opłaci
Ps takie wycieczki to można postawić żonie która urodziła dzieci i ogarnia cały dom a nie komuś kto leży i zbija bąki
Od utrzymywania to są własne dzieci a nie dorosła baba, która nie
Szczególnie że stroi fochy jak się jej zwraca uwagę że mogłaby łaskawie co czegokolwiek się ruszyć
To poprostu ferdek kiepski wersja damska
Komentarz usunięty przez autora
Niby masz 31 lat, a wciąż zachowujesz się jak gimbus.