Aktywne Wpisy

pearl_jamik +46
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Sonny86 +145
źródło: temp_file850753854567622462
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file850753854567622462
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Regeneracja kolan.
Mam 31 lat i powoli ciało zaczyna się sypać. Głównie kości i stawy. Dzisiaj chciałbym podpytać Was o wsparcie regeneracji kolan. We wtorek robiłem lekki trening nóg (ciężkiego nie mogę robić, gdyż mam problemy z prawą nogą po złamaniu kości), wszystkie ćwiczenia ze średnim ciężarem, powoli, nacisk na technikę, wszystko na maszynach. Jakież było moje zdziwienie, gdy następnego dnia poczułem niestabilność w lewym kolanie i chrupanie z jego lewej strony. Minął prawie tydzień i zaczynam się martwić, gdyż to nie ustaje. Mam nadzieję, że to nic poważnego, bo operacja kolana to będzie tragedia. Co ciekawe to lewe kolano było w dobrej formie, a w gorszej było prawe kolano, bo to prawą nogę złamałem i tam kolano musi od tego czasu przenosić większe obciążenia.
Zastanawiam się czy mogę skorzystać z jakiś zabiegów wspierających regenerację kolana? Przykładowo (rzucam kompletnie z czapy pomysł) kilka zabiegów krioterapi. Albo jakieś zastrzyki? Ktoś ma doświadczenie z problemami z kolanami i jak sobie z nimi radził?
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #zdrowie #medycyna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Komentarz usunięty przez moderatora
Innymi słowy - wybierz się do ogarniętego fizjoterapeuty, który sprawdzi wszystko dosłownie od stóp do głów, zbada poprawność mechaniki Twojego ciała i
Mam już spore doświadczenie z kolanami, zarówno swoimi jak i u podopiecznych/klientów.
To co mogę doradzić to poszukaj na miejscu eksperta który popatrzy na to całościowo i poszuka przyczyny problemu. Może być ich sporo, ale może jest to kwestia wskazania odpowiednich ćwiczeń, metodyki treningu i ogarnięcia tego
Trochę za wcześnie. Ty się lepiej idź przebadań, żeby się nie okazalo, że to tylko początek czegoś poważniejszego.