Aktywne Wpisy

assninja +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Koniorro +450
#heheszki #humorobrazkowy #wykop30plus #wykop40plus satysfakcjonują mnie plusy starszych osób (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file1635716572181982972
Pobierz

Plik w pełnej jakości: https://speedyshare.net/Ntmw1Wl8tSzYnBN/file
#polskiedrogi #csiwykop #policja #wypadek
"Jednego pchlarza mniej i bardzo dobrze. Szkoda, że psiara przeżyła."
usuwając ten komentarz, dlatego jest on obecnie niewidoczny. Usuwanie treści jest jednym z narzędzi stosowanych przez moderację serwisu, obok innych sankcji, takich jak banowanie. Decyzje moderacji są z natury rzeczy subiektywne, jednak trudno uniknąć subiektywizmu przy ocenie, czy dana treść jest ofensywna. Dlatego użytkownicy portalu mają możliwość odwołania się, aby
Było powiedzieć że ten pies identyfikował się jako człowiek, żyjemy w uśmiechniętym kraju także przyjechaliby raz raz
@Hawkie: opel omega to nie to
@mvmxks: Jak wejdzie na pasy to tak, pies pieszego już nie ¯\(ツ)/¯
@catmag: Ja tego na filmiku nie widzę, więc mało mnie to obchodzi. Bo jak słyszę od psiarza słowo typu "niemal", to wiem że to w najlepszym razie półprawda ¯\(ツ)/¯ "Na pewno" nie gryzie, "zawsze" jest grzeczny czy "niemal" nie szczeka XD
Jeśli faktycznie doszło do przejechania psa no to kierowca musiał to usłyszeć bo nie ma opcji żeby nie było to wystarczająco wyczuwalne– dążę do tego że powinien się zatrzymać
źródło: e4cff16d0c8f30bd473186283bf0810cd0eb04a6efab125312b7c3a4ae49cc12
Pobierzźródło: image;s=3840x0;q=100
Pobierz