Wpis z mikrobloga

Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety Policja powiedziała, że bez podania tablic rejestracyjnych nie mogą pomóc (i podjęliby czynności gdyby to człowiek został rozjechany). Stąd zwracam się z prośbą do Was - wiem, że to nie CSI: Miami, ale może ktoś posiada jakiś program, który pomoże odczytać tablice? Zaczynają się na pewno WML, reszta być może do odczytania. Dzięki z góry za jakąkolwiek chęć pomocy.
Plik w pełnej jakości: https://speedyshare.net/Ntmw1Wl8tSzYnBN/file

#polskiedrogi #csiwykop #policja #wypadek
catmag - Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie prze...
  • 129
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@catmag: Może zgłoś się do tych co publikują filmiki z kamer samochodowych niech zapytają swoich subskrybentów czy któryś z nich nie jechał wtedy tamtędy z włączoną kamerką. Chociaż po 2 tygodniach to nagrania pewnie już nadpisane.
  • Odpowiedz
Mnie kiedyś zaatakował kierowca na drodze. Wymusił zatrzymanie, wyszedł z auta i okładał mi szybę piescią. Policja nic nie chciała z tym zrobić. Zmieniłem zeznanie i powiedziałem że wydawało mi się że był pijany. Za 2h był odnaleziony.
  • Odpowiedz
@catmag: weźcie prawnika i ciśnijcie policję pismami, jak za rozjechanie psa nie mogą nic zrobić xD A znalezienie samochodu mając markę, model, kolor, przybliżony rocznik i początek numeru rejestracyjnego to dla nich jedno popołudnie siedzenia przy kompie z kawą, tylko trzeba nadać tematowi odpowiedni priorytet.

Odpowiedz

@ghost-protocol: heh u mnie żółty suw forda wjechał w stojący na parkingu samochód sąsiadki, to policja powiedziała że oni nie mają gdzie
  • Odpowiedz
@dembek87: No widzisz, Einsteinie, moja wąchała podczas porodu, gdy już byłem rozwinięty, a twoja wąchała w pierwszym trymestrze i dlatego jesteś tępy. Zrozumiałeś, czy za trudnych słów użyłem?
  • Odpowiedz