Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @bazyli29391 Bo jeżdżenie na terapię do innego miasta (co najmniej kilkaset km w jedną stronę ode mnie, w małych miastach tym bardziej nikt się nie specjalizuje w socjopatii) jest po prostu niewykonalne, cały dzień z głowy. W dorosłym życiu tak się za bardzo nie da ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@symulacjaszczescia dzięki, ale to też online :(

@kishibashi no i właśnie Ty jesteś typem osoby, które
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Inteligentny człowiek raczej by spróbował pójść do tego 60 letniego terapeuty, mając na uwadze, że jest bardzo doświadczony i nie jedno już w życiu i w pracy widział. Inteligentny człowiek raczej wziąłby pod uwagę różne wady i zalety takiej opcji. W tekście widzimy w zasadzie tylko wady, tylko powody - wymówki? - by nie iść. Hmmm...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Stawiam internetową diagnozę: nie socjopata tylko narcystyczne zaburzenie osobowości typu egotop, zalecam przedawkować LSD albo jakieś inne psychodeliki, żeby przytemperowac swoje ego, może wtedy przestaniesz się nudzić xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dobrze, ale sam napisałeś że nie masz formalnie zdiagnozowanej socjopatii tylko pooglądałeś, posłuchałes i poczytałes o tym i sam sobie orzekles że jesteś socjopata. To może idź najpierw żeby ci oficjalnie dali taką diagnozę, a dopiero potem się zastanawiaj u jakiego lekarza to leczyć. Moim zdaniem tak by było lepiej, bo jakby ci to naprawdę lekarze orzekli to powinni ci powiedzieć, jak i u kogo to wyleczyć w twojej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak do takiego bogactwa doszedłeś i pytasz na wykopie o rady to over. Zarabiam trochę więcej niż średnia krajowa a od msdycyny mam asystenta co ogarnia umawianie wizyt i szukanie lekarzy za mnie. Coś Ci nie pykło w życiu chyba. Idź do tego dziadka i zobacz co powie. Jak masz tyle hajsu to jaki problem wziąć urlop i wynająć pokój na kilka dni w np USA i tam się
  • Odpowiedz