Wpis z mikrobloga

Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a miałam ciężkie walizki
Co robić? zerwać kontakt?
Jak dla mnie to brak kultury #logikarozowychpaskow #zalesie #randkujzwykopem
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rozowyslonikx: Jak dla mnie facet zwiał, bo uznał że coś jest nie tak, powinien powiedzieć prawdę, czy chociaż przeprosić a może z panią jest coś nie tak i zaproszony mężczyzna wyczuł to i dal w długą.
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: jeśli to nie bait - to była pierwsza randka? jeśli tak, to zrobiłaś głupotę, że - to ty pojechałaś do innego miasta i jeszcze wybrałaś prywatne mieszkanie zamiast publicznego miejsca. choć tyle, że przyjaciółka o tym wiedziała. następnym razem, proponuj spotkanie w swoim mieście i na neutralnym gruncie.
więcej szczęścia niż rozumu, ciesz się, że uciekł a nie zrobił ci krzywdę. myślę, że po prostu wyczuł desperacje, skoro specjalnie
  • Odpowiedz
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
  • Odpowiedz