Wpis z mikrobloga

Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a miałam ciężkie walizki
Co robić? zerwać kontakt?
Jak dla mnie to brak kultury #logikarozowychpaskow #zalesie #randkujzwykopem
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rozowyslonikx: Zerwać. bo
1. Chłop cię oszukuje i uciekł głupio się tłumacząc.
2. Chłop naprawdę pojechał na ostry dyżur z zębem, a ty masz to w dupie i myślisz tylko o sobie. Nie niszcz mu życia.
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx Jestem tym dentystą do którego udał się Pani chłopak, miał 8 do wyrwania i zaszycia, więc i tak nie mógł jeść śniadania z Panią plus wszelki wysiłek, w tym dźwiganie czy peklowanie również były niewskazane z racji założenia szwów.
  • Odpowiedz
@Merkowsky Dzień dobry Panu! Zdrowy i piękny uśmiech naszych klientów jest priorytetem dla nas, a miłe słowa motywują do dalszej pracy. Nie uciekamy od trudnych wyzwań, nawet w godzinach nocnych. Widzimy się za rok na higienizacji. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: jestem kierowcą ubera i doskonale pamiętam ten kurs i klienta, którego wiozłem do kliniki dentystycznej. Tak się zwijał z bólu od zęba, że doktor @wrzucam_koty_i_przegrywam musiał mu dać znieczulenie jeszcze w taksówce, a później razem zanieśliśmy go na fotel. Mamrotał coś przez całą drogę o jakichś cięzkich walizkach, ale myślałem, że to halucynacje z bólu.
  • Odpowiedz
@Glacial Dzień dobry Panu, ósemki zwane też zębami mądrości nie u każdego muszą się pojawić. U mężczyzny z posta autorki pokazały swoją mądrość i zaczęły boleć w doskonałym momencie, pozwalając uniknąć przykrych konsekwencji zostania na noc. Nie ma się Pan czym martwić, gryźć pokarm, obserwować.
  • Odpowiedz