Aktywne Wpisy
fejka +182
Jakie wnioski w komentarzach od kolegów flipperów? Złe zdjęcia xD just zrób lepsze zdjęcia bro
#nieruchomosci #heheszki
#nieruchomosci #heheszki
vieniasn +35
kiedyś stało się takie coś że nagle przestałem się jakoś przejmować rzeczami
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
I nie, nie jestem rasistą ani ksenofobem, bo sam pracuje z różnymi nacjami, ale do tego jeszcze 5 lat temu, żeby spotkać obcokrajowca to trzeba było aż do Krakowa podjechać, a dzisiaj nazjeżdzało się turystów, Jankesików (w związku z wojną), jakichś kolorowych c--j wie skąd i wywindowali ceny na mieście. Psieciembjojcy jak to oni, zwęszli okazje i na rynku teraz burger kosztuje 50zł, p--o 20zł, dzbanek wody z kranu 10zł, a stek 100zł xD. Dobrze, że nie jestem jakimś fanatykiem żarcia, tylko wystarczy że zapcham kiche zwykłą piersią z kurczaka + ryżem w sosie z winiary, bo sport od połowy życia uprawiam i wolę jeść swoje jedzenie, no ale nie ukrywam, że czasem by się człowiek odchamił i coś innego spróbował.
Jak tu żyć? W takim Szczecinie wg. portalu zametr.pl mieszkania są tańsze niż w Rzeszowie!!! Miasto 2x większe od Rzeszowa, przy granicy z DE. Poznań ponad 500k miasto, ceny podobne jak w Rzeszowie xD. O co tu chodzi? Czy Rzeszów to jakiś eksperyment CIA?
#rzeszow #nieruchomosci #zalesie
Powiem ci jedną ciekawostkę jako
Jak mi chłop powiedział ile dostaje to oczy jak 5 zł zrobiłem. Po studiach na pokoju ze znajomymi bo go na nic nie stać XD a na starą astrę III za 10k musiał do Holandii pojechać żeby odłożyć
na poczatku mieszkania na wynajem schodzily na pniu mimo podnoszenia cen i teraz pewnie chwile potrwa zanim sytuacja wroci do normy
@Widur: Wiem, że to
Co do rynku pracy, to sam zaczynam się obawiać bo już firmy nie chcą zatrudniać zdalnie, wczesniej
W 2019 przeprowadzka do Pomorskiego -> Słupsk i nagle
@dsomgi00: Tych mieszkań i segmentów nie kupują młodzi zarabiający 5000, tylko przede wszystkim IT, lekarze, prawnicy, którzy nadwyżki zarobków pakują systematycznie w beton.
W PL jest bardzo duża dysproporcja pomiędzy poszczególnymi branżami, co z czasem oczywiście przełoży się na sytuację, w której bogaci będą mieć coraz więcej betonu i ziemi (i przekazywać swoim dzieciom), a biedni będą wciąż co pokolenie startować od zera.