Aktywne Wpisy

Zopyross +171
Zauważyliście, ile kobiet ma pobazgrane ręce? Myślałem, że to domena biedronek/żabek, ale byłem ostatnio pobierać krew i miła pani w recepcji przyozdobiła sobie rękę praktycznie od dłoni aż po biceps, wygląda, jakby się umazała błotem. Poszedłem dokupić Vigantol (brak witaminy D3 obniża testosteron, pamiętajcie o tym) a w okienku farmaceutka wita mnie z rękoma, jakby chodziło po nich stado mrówek, wzorek na każdym palcu i nadgarstku. Siedzieć 8h dziennie za kasą, żeby
źródło: ttz
Pobierz
Beszczebelny +49
Dalej nie dowierzam, że na wykopie taki poklask ma ten szkodnik społeczny Konfitura. Wyskoczył mi na Facebook taki jego post.
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
źródło: tVXSKu41
Pobierz

@tommyrb: i to jest u mnie uważane jako dobra stawka
Piotrków
@dsomgi00: tak to wygląda
@damienbudzik: Oczywiście, że jest mało zasadne, Szczecin jest 2x większy, ogólnie z lepszą lokalizacją (niby daleko do każdego innego miasta w Polsce, ale blisko do Niemiec czy Skandynawii) więc i możliwości pracy lepsze w Szczecinie. Widać to w statystykach
- bezrobocie w Szczecinie: 3,4%, w Rzeszowie 4,1%
- średnia pensja
Złodzieje z PiSu mogli wszystkim obniżyć wymiar podatku PIT, lub choćby zmniejszyć VAT do wymiaru niemieckiego 19%, ale po co skoro prze lata działała zasada Dziel i rządź.
Z wpisu wynika, ze gwaltownie w Rzeszowie wzrosl popyt na dobra i uslugi rozne z powodu naplywu turystow i Amerykanow. Wiec logiczne, ze i ich ceny wzrosly. Jezeli w ktoryms momencie trend sie odwroci ( przybysze wyjada), spadnie popyt to i ceny spadna.
Sam oferuje moje towary i uslugi w cenach zblizonych do konkurencji. A nie
Nie wiem no, mi się tu po prostu dobrze mieszka, dla mnie miasto nie za duże nie za małe, chociaż czasem narzekam ze nic tu
Komentarz usunięty przez moderatora
Z doświadczenia wiem ze to tak nie wygląda. W końcu jakimś cudem zarabiam więcej.
@shrimpface: Oki. Znowu teorie niczym od Mentzena.
Pomyśl chwilkę. Jak 30 zakładów powie im taką samą cenę, to w końcu przystaną na jedną i taką samą czy nie? Da im coś chodzenie do innych zakładów czy nie?
Max wynajem mieszkania tam kosztuje 1100 euro w najdrozszej dzielnicy. Jezeli masz za male zarobki to dostajesz zapomoge miesiecznie na wynajem do 900 euro. Wyobrazasz sobie taki mechanizm w polsce (specjalnie z malej)?
Deweloperuchy i inne midelmeny podwyzszylyby najem o 900 euro...
To