@trx87: ciężko się skupić na czymkolwiek kiedy mózg robi ci fazy depresji połączonej z myślami samobójczymi z powodu braku zainteresowania kobiet, kolegów i generalnie braku życia społecznego i poczucia odrzucenia. Takie coś może logicznie brzmi ok, ale mógł to powiedzieć tylko normik który miał już jakieś kontakty z kobietami i go to trochę zmęczyło dlatego mówi żeby się brać za samorozwój
@kamil150794: xDDDDD niby czego mam się bać? Nie mam po prostu styczności z przegrywami juz, ale czasem jak jakiegoś widzę na ulicy to na głos zwracam uwagę na jego krzywy ryj
@kamil150794: wiesz, że w 99% przypadkach rodzice poczują dumę, że syn rozstawia innych po kątach i ma dynamine A czemu? Bo moge I jutro specjalnie dla ciebie d-----e się do jakiegoś przegrywa z roboty Będziesz miał krew na rękach xD
I jutro specjalnie dla ciebie d-----e się do jakiegoś przegrywa z roboty
@RudyZibi: chcesz mieć do czynienia z policją / prokuraturą? Może twoi starzy też powinni spotkać się na "pogawędkę" ze smutnymi panami już gdy byłeś w wieku szkolnym... "ciekawa" tam musiała być u cb patologia na chacie, że wyniosłeś takie "wzorce", kmiocie
@RudyZibi: Ja będę miał krew na rękach? Piękny fikołek. I nie, nie zrobisz tego, nie wierzę. Ech, wiele dałbym, aby pokazać twojej starej, co tu wypisujesz. Albo to jest patoligia z krwi i kości.
wychodzenie z moim psiurem jak jest już ciemno jest straszne bo nie dość, że on się boi każdego szmeru i ruchu w krzakach to ja boję się razem z nim i tak się we dwoje boimy i chodzimy przestraszeni po dzielni
@trx87: ciężko się skupić na czymkolwiek kiedy mózg robi ci fazy depresji połączonej z myślami samobójczymi z powodu braku zainteresowania kobiet, kolegów i generalnie braku życia społecznego i poczucia odrzucenia. Takie coś może logicznie brzmi ok, ale mógł to powiedzieć tylko normik który miał już jakieś kontakty z kobietami i go to trochę zmęczyło dlatego mówi żeby się brać za samorozwój
nie wytrzymał presji. Coraz więcej takich wrażliwych chłopców. Dlaczego tak się dzieje?
Nie sądzę by było ich więcej, można być bardzo wrażliwym ale nie dawać sobie w kaszę dmuchać - myślę że to kwestia wychowania.
Komentarz usunięty przez moderatora
A czemu?
Bo moge
I jutro specjalnie dla ciebie d-----e się do jakiegoś przegrywa z roboty
Będziesz miał krew na rękach xD
@RudyZibi: chcesz mieć do czynienia z policją / prokuraturą?
Może twoi starzy też powinni spotkać się na "pogawędkę" ze smutnymi panami już gdy byłeś w wieku szkolnym...
"ciekawa" tam musiała być u cb patologia na chacie, że wyniosłeś takie "wzorce", kmiocie