Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No ale to on nie ma racji? xD

@trx87: ciężko się skupić na czymkolwiek kiedy mózg robi ci fazy depresji połączonej z myślami samobójczymi z powodu braku zainteresowania kobiet, kolegów i generalnie braku życia społecznego i poczucia odrzucenia. Takie coś może logicznie brzmi ok, ale mógł to powiedzieć tylko normik który miał już jakieś kontakty z kobietami i go to trochę zmęczyło dlatego mówi żeby się brać za samorozwój
  • Odpowiedz
@sonig: ten nastoletni okres to technicznie jeden z najbardziej trudnych do przeżycia i śmiertelnych, podatność na sugestie, wpływ znajiomych itd.
  • Odpowiedz
@sonig: Powszechny dostęp do broni i mielibyśmy drugie USA. Bo skoro ktoś i tak planuje się zabić to czemu nie zabrać ze sobą swoich prześladowców.
  • Odpowiedz
  • 0
@PanieAreczku
nie wytrzymał presji. Coraz więcej takich wrażliwych chłopców. Dlaczego tak się dzieje?

Nie sądzę by było ich więcej, można być bardzo wrażliwym ale nie dawać sobie w kaszę dmuchać - myślę że to kwestia wychowania.
  • Odpowiedz
@kamil150794: xDDDDD niby czego mam się bać? Nie mam po prostu styczności z przegrywami juz, ale czasem jak jakiegoś widzę na ulicy to na głos zwracam uwagę na jego krzywy ryj
  • Odpowiedz
@kamil150794: wiesz, że w 99% przypadkach rodzice poczują dumę, że syn rozstawia innych po kątach i ma dynamine
A czemu?
Bo moge
I jutro specjalnie dla ciebie d-----e się do jakiegoś przegrywa z roboty
Będziesz miał krew na rękach xD
  • Odpowiedz
I jutro specjalnie dla ciebie d-----e się do jakiegoś przegrywa z roboty

@RudyZibi: chcesz mieć do czynienia z policją / prokuraturą?
Może twoi starzy też powinni spotkać się na "pogawędkę" ze smutnymi panami już gdy byłeś w wieku szkolnym...
"ciekawa" tam musiała być u cb patologia na chacie, że wyniosłeś takie "wzorce", kmiocie
  • Odpowiedz
@RudyZibi: Ja będę miał krew na rękach? Piękny fikołek. I nie, nie zrobisz tego, nie wierzę. Ech, wiele dałbym, aby pokazać twojej starej, co tu wypisujesz. Albo to jest patoligia z krwi i kości.
  • Odpowiedz