Aktywne Wpisy

Ostatnie moje dni:
●śmierć przyjaciela
●kłótnia z chlopakiem
●prawie zerwanie
●pogodzenie sie
●moja proba samobojcza
●śmierć przyjaciela
●kłótnia z chlopakiem
●prawie zerwanie
●pogodzenie sie
●moja proba samobojcza

kopek +15
źródło: FB_IMG_1760498843879
Pobierz

@PanieAreczku: brak silnego wzorca ojca. W Polsce wiekszość facetów to simpy.
I nie zyje
A ja mam rachunki na 15.11, nie mam kasy, rata kredytu na 22.11, ale p------e to
Ja zyje, pan Bóg jest dobry
@PanieAreczku: jak coraz więcej? to kiedyś chłopy nie wieszały się w stodołach albo na drzewach za zakrętem?
@Wojtass19922: xd super porada, typu masz depresję idź pobiegać xddd. myślisz że ludzie wybierają rozpacz i cierpienie zamiast mieć w------e i ogarniać prace hajs itp? XD widać problemu zupełnie nie rozumiesz i chyba nigdy ani w małym stopniu cię taki nie dotknął pośrednio czy bezpośrednio. Równie dobrze możesz kalece powiedzieć żeby
Nie bronię oprawców ale oni jedynie przyspieszyli ten proces.
I w sumie będąc szczerym to mało mnie takie coś rusza, sam w szkole nierzadko wyśmiewałem itd i nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia.
@PanieAreczku: Dzęki postępowi w medycynie słabe jednostki dorastają do wieku reprodukcyjnego. Tak to by go kaszel czy inna drzazga ubiła w młodości.
Tylko eugenika nas wyzwoli!
@card_man: co do tego statusu - jak tak mysle to chyba nawet wsrod zajetych czasem moze wystepowac jakas hierarchia, np masa ludzi uwaza ze bez dzieci to nie jest prawdziwa rodzina, tylko ze nie mam wrazenia ze to czy ktos stoi "wyzej" czy