Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie wytrzymał presji. Coraz więcej takich wrażliwych chłopców. Dlaczego tak się dzieje?

@PanieAreczku: brak silnego wzorca ojca. W Polsce wiekszość facetów to simpy.
  • Odpowiedz
nie wytrzymał presji. Coraz więcej takich wrażliwych chłopców. Dlaczego tak się dzieje?

@PanieAreczku: jak coraz więcej? to kiedyś chłopy nie wieszały się w stodołach albo na drzewach za zakrętem?
  • Odpowiedz
w------e miejcie Mirasy na rozowe paski, ogarniajcie prace, hajs i stawiajcie na pierwszym miejscu siebie, reszta sie sama ułoży

@Wojtass19922: xd super porada, typu masz depresję idź pobiegać xddd. myślisz że ludzie wybierają rozpacz i cierpienie zamiast mieć w------e i ogarniać prace hajs itp? XD widać problemu zupełnie nie rozumiesz i chyba nigdy ani w małym stopniu cię taki nie dotknął pośrednio czy bezpośrednio. Równie dobrze możesz kalece powiedzieć żeby
  • Odpowiedz
@sonig: szczerze mówiąc skoro chłopu wystarczył jedynie taki impuls do magika to i bez tamtej sytuacji rzeczywistość by go przygniotła na tyle, że prędzej czy później by się na ten krok zdecydował.
Nie bronię oprawców ale oni jedynie przyspieszyli ten proces.
I w sumie będąc szczerym to mało mnie takie coś rusza, sam w szkole nierzadko wyśmiewałem itd i nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia.
  • Odpowiedz
Coraz więcej takich wrażliwych chłopców. Dlaczego tak się dzieje?

@PanieAreczku: Dzęki postępowi w medycynie słabe jednostki dorastają do wieku reprodukcyjnego. Tak to by go kaszel czy inna drzazga ubiła w młodości.

Tylko eugenika nas wyzwoli!
  • Odpowiedz
to jest cope bo mało kto potrafi być szczęśliwy będąc permanentnie samotnym. A samotny mężczyzna zawsze gorszy status od tego co ma babe, nawet wśród innych facetów.

@card_man: co do tego statusu - jak tak mysle to chyba nawet wsrod zajetych czasem moze wystepowac jakas hierarchia, np masa ludzi uwaza ze bez dzieci to nie jest prawdziwa rodzina, tylko ze nie mam wrazenia ze to czy ktos stoi "wyzej" czy
  • Odpowiedz
@trx87 To nie ewolucja, tylko prymitywizm. Według takiego myślenia, Rosjanie powinni być najlepiej "wyewoluowanym" narodem w Europie, a realnie kojarzą się z patologią
  • Odpowiedz
@trx87: I tak i nie. Nadal podtrzymuję, że miałby p--------e życie, ale z drugiej strony w dorosłym życiu nikt z Ciebie masowo nie drwi, bo idziesz na policję i po temacie. A on, co miał zrobić? Nasłać kogoś, żeby każdemu z osobna ubił ryja? Przy założeniu, że nie może zmienić się miejsca zamieszkania.
  • Odpowiedz
@sonig jak będziesz szedł znowu daj znać, jestem małym producentem zniczy podeślę w prezencie znicz solarny który będzie palić się non stop bardzo bardzo długo. Żeby miał światełko które ciągle się pali.
  • Odpowiedz