@JanuszMirekAndrzej: też przerywa, na chwilę, na kilka minut (grzegórzki). Już kilka razy miałem pomoc techniczną na słuchawce, a to kasują błędy routera, a to twierdzą że nazwy sieci nie mogą być takie same itd... Chciałem wymienić router za opłatą to znowu musiałbym się fizycznie przepisać do play co wiąże się z rachunkiem wyższym o ponad 100%.
@January-zwiedza-szpary mam w planach zmianę miejsca zamieszkania więc na razie zostaje z tym gownem. Do czasu wyklarowania się sytuacji nie mma co zmieniać bo nie wiem czy w nowej lokalizacji bedzie dostępny dany operator
@JanuszMirekAndrzej: u mnie okolice oświecenia to samo, co jakiś czas randomowo czy w dzień czy w nocy nie ma neta, czasem przez 5 min ale zdarzało się nawet przez ponad godzinę. Za czasów UPC działo się tak ale baardzo rzadko, a tutaj nie ma tygodnia żeby nie było takiej sytuacji.
@JanuszMirekAndrzej: U mnie (czyżyny) odkąd rok temu wymienili mi router UPC (ten biały) na ten czarny od Play to ciągłe problemy. Co chwile się rozłącza (to podświetlenie na czerwono) i łączy, w grach duże straty pakietów + do tego ruter syczał jak się coś pobierało, używało mocniej Internetu. Po wymianie syczenie zniknęło ale rozłączenia ciągle są takie same.
Co nie zmienia faktu ze raczej żegnam Play w styczniu (koniec umowy)
@JanuszMirekAndrzej: Zapłaciłeś rachunek? Ja też tak mam do puki nie opłacę (przed terminem nie mówię o zaległościach) ci luje w ten sposób o sobie przypominają
@play_polska: "Do tego mają problem z pobieraniem środków z konta. Doładujesz konto przykładowo 40zł przed okresem rozliczeniowym, a tak zwana "usługa bezpieczny internet, zeżre ci z tego 5 zł, więc pakiet się już nie odnowi i trzeba doładować za kolejne 5 zł. Jak to zgłaszałem to zalecili mi wyłączanie internetu w telefonie przed północą. Oficjalnie problemu nie ma. I tak któryś raz z kolei." MOŻŃA WAM ZGŁASZAĆ I KIJ TO
Na Wykopie nie będziemy w stanie zweryfikować tej sytuacji. Prosimy o kontakt na czacie w Play24, gdzie mamy dostęp do kont klientów i postaramy się Ci pomóc.
#krakow #upc #play
Co nie zmienia faktu ze raczej żegnam Play w styczniu (koniec umowy)