Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 139
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@podjad3k: Oczywiście, że odwracasz. Nie odpowiadasz na żadne pytanie, tylko uciekasz w kpienie ze mnie i moich wypowiedzi. Tymczasem temat jest znacznie głębszy, filozoficzny. Prezentujesz bardzo płytkie myślenie, stawiając się wyżej od osób wierzących, bo uważasz ich za głupszych. Lecz ty też opierasz się na wierze, że nic nie ma. Dla ciebie pewnie wiara, że we wszechświecie też może istnieć życie jest śmieszna, bo skoro ich istnienie nie zostało udowodnione,
  • Odpowiedz
@SkeletonKing

eh, wykop był lepszym miejscem w czasie okresu festiwalowego, jakim był ban dla WielkiegoNochaliska

Spokojnie, femboy niedługo znowu spadnie na kilka miesięcy
  • Odpowiedz
@aarahon: nie wiem, jakie procesy myślowe zachodzą w twoim móżgu, jeśli tekst o "przymusie mycia okien dla Jezusa Chrystusa" nie uważasz za prześmiewczy wobec katolików. Naprawdę muszę tłumaczyć, dlaczego określenie czegoś tak trywialnego jak mycie okien na święta, bo rodzina przyjeżdża i kobieta chce, żeby jej dom wyglądał schludnie, jako "przymus dla Jezusa Chrystusa" jest prześmiewcze?
  • Odpowiedz
@Strigiformesman: no i będzie miała rację.
Co nie zmienia trafności spostrzeżenia opa, w epoce socialmediów ludziom się błędnie wydaje, że wszyscy z wypiekami na twarzy spijają każda pseudomądrość która wyjdzie z Twych ust (bądź z klawiatury).
  • Odpowiedz
To wszystko kwestia wiary. Ty wierzysz, że nic nie ma po śmierci, ja wierzę, że jest.

Przyczyny powstania świata nie są udowodnione. Badania trwały i będą trwać.

@Szary_Anon:

To, że czegoś nie wiemy, nie oznacza automatycznie, że jest to sprawka bliżej nieokreślonej bozi. Po prostu nie wiemy i tyle, może w przyszłości naukowcy rozwiążą
  • Odpowiedz