Wpis z mikrobloga

@sildenafil Najbardziej stresujące/negatywne u mężczyzn w Polsce są mecze reprezentacji i kochanka (bo druga połówka może się dowiedzieć). Bzdury które wypisujesz to jakieś trololo.
  • Odpowiedz
Najbardziej 3, bo niszczy bezpowrotnie (nie oszukujemy się, że prawo kiedykolwiek wróci na normalniejsze tory) moje marzenia o założeniu rodziny i naraża na dożywotnie pozbawienie wolności na podstawie kaprysu i skinięcia paluszkiem dowolnej kobiety na podstawie gołosłownych, zmyślonych stwierdzeń.
Trochę niżej 2 - utrata mieszkania i wylądowanie gołym pod mostem na podstawie gołosłownych stwierdzeń losowej kobiety, której mogłem wcześniej nigdy na oczy nie widzieć, a która postanowiła sobie nabić siniaka o kant
  • Odpowiedz
@Rabe2137 mógł Pan dopisać, do czego autor zachęcał, co zresztą Pan uczynił.
Jeśli to, co Pan wymienił, faktycznie jest dla Pana najbardziej wpływa na Pana samopoczucie, to bardzo Panu zazdroszczę tak łatwego, lekkiego i spokojnego życia.
  • Odpowiedz
@sildenafil: Każdy po trochu, a który najbardziej to pobór do wojska. Jednak jak będzie zbliżała się wojna to się spakujemy i wyjedziemy z rodziną. Więc następny to nierówny wiek emerytalny i to się musi zmienić. Niech babiszony zasuwają jak my jak tylko się słyszy, że aborcja na żądanie i parytety wszędzie dla nich, że dzieci nie ma kto rodzić. Jeszcze każdej po bykowym należy dołożyć
  • Odpowiedz
@sildenafil: gdzie matołku bez szkoły (metody badań) odpowiedzi "żadna z powyższych" oraz "inne (jakie?). Nie zapomnij spłakać się do moderatora i zgłosić tego komentarz, bo nazwałem cię matołkiem...
  • Odpowiedz